pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Somalili Kadın Parlamenterlerden Afrika Evi'ne Ziyaret

Siyaset 01.03.2019 - 19:48, Güncelleme: 01.03.2019 - 19:48
 

Somalili Kadın Parlamenterlerden Afrika Evi'ne Ziyaret

Somali'den Türkiye'ye gelen 20 kadın milletvekili, Ankara'daki "Afrika El Sanatları Pazarı ve Kültür Evini" gezdi

ANKARA (AA) - Somalili milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde kurulan Ankara'da kurulan "Afrika El Sanatları Pazarı ve Kültür Evini" ziyaret etti. Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Tuba Nur Sönmez'in ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, Somalili 20 kadın milletvekili, Hamamönü'ndeki kültür evinin faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgi aldı. Vekiller, gezi sonunda duydukları memnuniyeti dile getirdi. Afrika Evi, Dışişleri Bakanlığının koordinasyonu ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ve Türk Hava Yolları (THY) gibi kuruluşların katkılarıyla Altındağ ilçesinde faaliyetlerini sürdürüyor.
Somali'den Türkiye'ye gelen 20 kadın milletvekili, Ankara'daki "Afrika El Sanatları Pazarı ve Kültür Evini" gezdi

ANKARA (AA) - Somalili milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde kurulan Ankara'da kurulan "Afrika El Sanatları Pazarı ve Kültür Evini" ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Tuba Nur Sönmez'in ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, Somalili 20 kadın milletvekili, Hamamönü'ndeki kültür evinin faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgi aldı.

Vekiller, gezi sonunda duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Afrika Evi, Dışişleri Bakanlığının koordinasyonu ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ve Türk Hava Yolları (THY) gibi kuruluşların katkılarıyla Altındağ ilçesinde faaliyetlerini sürdürüyor.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.