pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sokak Köpekleri İçin Yeni Kulübe

11.12.2017 - 10:43, Güncelleme: 11.12.2017 - 10:43
 

Sokak Köpekleri İçin Yeni Kulübe

Eskişehir Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu, sokak hayvanlarının barınabilmesi yaptırılan 5 kulübeyi şehrin belirli noktalarına konuşlandırdı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu, sokak hayvanlarının barınabilmesi için özel olarak yapılan 5 kulübeyi şehrin belirli noktalarına yerleştirdi.Hayvan Hakları Çalışma Grubu Başkanı Ece Bilgin, yaptığı açıklamada, iki yıldır yürütülen çalışma kapsamında, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından atık malzemelerden yapılan dayanıklı kulübeleri ihtiyaç duyulan yerlere yerleştirmeyi sürdürdüklerini kaydetti.Kış mevsimiyle hava şartlarının ağırlaştığını aktaran Bilgin, "Hiçbir canımızın soğukta kalmasını istemiyoruz. Elimizden geldiğince onlar için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ise, kulübe yapımına devam edeceklerini aktararak, "Sokaklarda yaşayan sevimli dostlarımız bu dayanıklı kulübelerde daha iyi şartlarda barınmış olacaklar. Bu bizim için büyük mutluluk. Sokak hayvanlarımız için çalışmalarımız devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.Bu arada, kendi imkanlarıyla sokak hayvanı besleyen bir esnafa da teşekkür belgesi takdim edildi.
Eskişehir Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu, sokak hayvanlarının barınabilmesi yaptırılan 5 kulübeyi şehrin belirli noktalarına konuşlandırdı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu, sokak hayvanlarının barınabilmesi için özel olarak yapılan 5 kulübeyi şehrin belirli noktalarına yerleştirdi.

Hayvan Hakları Çalışma Grubu Başkanı Ece Bilgin, yaptığı açıklamada, iki yıldır yürütülen çalışma kapsamında, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından atık malzemelerden yapılan dayanıklı kulübeleri ihtiyaç duyulan yerlere yerleştirmeyi sürdürdüklerini kaydetti.

Kış mevsimiyle hava şartlarının ağırlaştığını aktaran Bilgin, "Hiçbir canımızın soğukta kalmasını istemiyoruz. Elimizden geldiğince onlar için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ise, kulübe yapımına devam edeceklerini aktararak, "Sokaklarda yaşayan sevimli dostlarımız bu dayanıklı kulübelerde daha iyi şartlarda barınmış olacaklar. Bu bizim için büyük mutluluk. Sokak hayvanlarımız için çalışmalarımız devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.

Bu arada, kendi imkanlarıyla sokak hayvanı besleyen bir esnafa da teşekkür belgesi takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.