pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'tan Kılıçdaroğlu'na saldırıya tepki

21.05.2016 - 17:22, Güncelleme: 21.05.2016 - 17:22
 

Sivas'tan Kılıçdaroğlu'na saldırıya tepki

SİVAS CHP İl Başkanlığı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na Ankara'da yapılan yumurtalı saldırıya tepki gösterdi.

SİVAS CHP İl Başkanlığı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na Ankara'da yapılan yumurtalı saldırıya tepki gösterdi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Kocatepe Camisi'nde katıldığı şehit cenazesinde yapılan yumurtalı saldırıya Sivas İl Başkanlığı tepki gösterdi. Parti binasında konu ile ilgili basın açıklaması düzenleyen İl Başkanı Ulaş Karasu, CHP'ye olan saldırıların üst noktaya ulaştığını belirterek, "Bu saldırılar CHP olarak bizler daima demokrasiden, barıştan, özgürlüklerimizden, ülkemizin bağımsızlığından asla ödün vermediğimizden kaynaklanmaktadır. Bu gerici ve faşist anlayışın asıl amacı laik sosyal hukuk devletimizdir. Cumhuriyetin kurucu felsefesidir. Bu saldırıyı gerçekleştiren ve bunları besleyen anlayış geçmişte de Cumhuriyet Halk Partisi'ne geri adım attıramamıştır. Bundan sonrada attıramayacaktır. Genel başkanımıza yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, hiç bir saldırının bize boyun eğdiremeyeceğini birilerine hatırlatıyoruz" diye konuştu.FOTOĞRAFLI
SİVAS CHP İl Başkanlığı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na Ankara'da yapılan yumurtalı saldırıya tepki gösterdi.

SİVAS CHP İl Başkanlığı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na Ankara'da yapılan yumurtalı saldırıya tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Kocatepe Camisi'nde katıldığı şehit cenazesinde yapılan yumurtalı saldırıya Sivas İl Başkanlığı tepki gösterdi. Parti binasında konu ile ilgili basın açıklaması düzenleyen İl Başkanı Ulaş Karasu, CHP'ye olan saldırıların üst noktaya ulaştığını belirterek, "Bu saldırılar CHP olarak bizler daima demokrasiden, barıştan, özgürlüklerimizden, ülkemizin bağımsızlığından asla ödün vermediğimizden kaynaklanmaktadır. Bu gerici ve faşist anlayışın asıl amacı laik sosyal hukuk devletimizdir. Cumhuriyetin kurucu felsefesidir. Bu saldırıyı gerçekleştiren ve bunları besleyen anlayış geçmişte de Cumhuriyet Halk Partisi'ne geri adım attıramamıştır. Bundan sonrada attıramayacaktır. Genel başkanımıza yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, hiç bir saldırının bize boyun eğdiremeyeceğini birilerine hatırlatıyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.