pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas’taki Hafikliler Dernek Kuruyor

03.09.2015 - 11:09, Güncelleme: 03.09.2015 - 11:09
 

Sivas’taki Hafikliler Dernek Kuruyor

Sivas’ta yaşayan Hafikliler dernek kurmak için çalışmalara başladı.

Birlik ve beraberliği sağlamak ve dernek çatısı altında bir araya gelmek amacıyla çalışma başlatan ve Sivas merkezde yaşayan Hafikliler, kendisi de aynı zamanda Hafikli olan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal başkanlığında bir araya geldi. Sivas merkeze çok yakın bir ilçe olmasına rağmen, Sivas’taki Hafiklilerin bir arada olmaması ve birbirlerini yeterince tanımamaları nedeniyle harekete geçen grup, Hafik için bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği salonunda gerçekleştirilen toplantıya Sivas’ta yaşayan ve Hafik nüfusuna kayıtlı olanlar dernek kurmak ve bölge halkının birlik ve beraberliğini sağlamak için toplandı. Başta Ak Parti il başkanı Ziya Şahin olmak üzere, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Şahin, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Mustafa Kayış, esnaflar ve farklı kurumlarda çalışan Hafiklilerin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda dernek kurulması için ön görüşme yapılarak derneğin geçici yönetimi oluşturuldu. Geçici yönetimde görev alan ve derneğin kurulması için gayret sarf eden Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Hafikli hemşerilerinin de artık bir derneği olacağını ve bu çatı altında bir araya geleceklerini söyledi. Bu konuda görüşmeler ve fikir alışverişi yaptıktan sonra toplantılar yaptıklarını vurgulayan Köksal, “Sivas’ta yaşayan çok sayıda Hafikli hemşerimiz var. Ancak bu güne kadar herhangi bir dernek kurulmamıştır. Sivas’taki Hafikliler olarak önderlik yaparak hem birlik ve beraberliğimizi sağlamak, birbirimizi yakından tanımak hem de hemşeri bilinci oluşturmak amacıyla dernek çatısı altında bir araya geleceğiz. Hafikliler olarak bu tür birlikteliği çok önemsiyoruz. Derneğimiz faaliyete geçtikten sonra gerek mesaj sistemi gerekse de farklı etkinliklerle Hafik nüfusuna kayıtlı olan hemşerilerimizi bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlayacağız. Derneğimizin kurulma aşamasına kadar görev alan değerli hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi. - Sivas
Sivas’ta yaşayan Hafikliler dernek kurmak için çalışmalara başladı.

Birlik ve beraberliği sağlamak ve dernek çatısı altında bir araya gelmek amacıyla çalışma başlatan ve Sivas merkezde yaşayan Hafikliler, kendisi de aynı zamanda Hafikli olan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal başkanlığında bir araya geldi.

 

Sivas merkeze çok yakın bir ilçe olmasına rağmen, Sivas’taki Hafiklilerin bir arada olmaması ve birbirlerini yeterince tanımamaları nedeniyle harekete geçen grup, Hafik için bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

 

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği salonunda gerçekleştirilen toplantıya Sivas’ta yaşayan ve Hafik nüfusuna kayıtlı olanlar dernek kurmak ve bölge halkının birlik ve beraberliğini sağlamak için toplandı.

 

Başta Ak Parti il başkanı Ziya Şahin olmak üzere, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Şahin, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Mustafa Kayış, esnaflar ve farklı kurumlarda çalışan Hafiklilerin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda dernek kurulması için ön görüşme yapılarak derneğin geçici yönetimi oluşturuldu.

 

Geçici yönetimde görev alan ve derneğin kurulması için gayret sarf eden Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Hafikli hemşerilerinin de artık bir derneği olacağını ve bu çatı altında bir araya geleceklerini söyledi. Bu konuda görüşmeler ve fikir alışverişi yaptıktan sonra toplantılar yaptıklarını vurgulayan Köksal, “Sivas’ta yaşayan çok sayıda Hafikli hemşerimiz var. Ancak bu güne kadar herhangi bir dernek kurulmamıştır. Sivas’taki Hafikliler olarak önderlik yaparak hem birlik ve beraberliğimizi sağlamak, birbirimizi yakından tanımak hem de hemşeri bilinci oluşturmak amacıyla dernek çatısı altında bir araya geleceğiz. Hafikliler olarak bu tür birlikteliği çok önemsiyoruz. Derneğimiz faaliyete geçtikten sonra gerek mesaj sistemi gerekse de farklı etkinliklerle Hafik nüfusuna kayıtlı olan hemşerilerimizi bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlayacağız. Derneğimizin kurulma aşamasına kadar görev alan değerli hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.