pendik escort bayan
ak

Sivas'taki Fetö/pdy Operasyonu

17.01.2017 - 15:18, Güncelleme: 17.01.2017 - 15:18
 

Sivas'taki Fetö/pdy Operasyonu

Suşehri ilçesinde gözaltına alınan 9 kamu görevlisinden 7'si tutuklandı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 kamu görevlisinden 7'si tutuklandı.Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlendiği operasyonda, FETÖ/PDY üyesi oldukları ve örgütün kriptolu haberleşme programı "ByLock"u kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan bir komiser yardımcısı, 5 polis, 2 öğretmen ve bir sağlık personeli, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Zanlılardan 7'si tutuklandı, bir öğretmen ve bir polis adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Suşehri merkezli Niğde, Kahramanmaraş, Manisa ve Gaziantep'te, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında dün düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alınmış, daha sonra sayı 9'a yükselmişti.
Suşehri ilçesinde gözaltına alınan 9 kamu görevlisinden 7'si tutuklandı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 kamu görevlisinden 7'si tutuklandı.

Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlendiği operasyonda, FETÖ/PDY üyesi oldukları ve örgütün kriptolu haberleşme programı "ByLock"u kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan bir komiser yardımcısı, 5 polis, 2 öğretmen ve bir sağlık personeli, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.

Zanlılardan 7'si tutuklandı, bir öğretmen ve bir polis adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Suşehri merkezli Niğde, Kahramanmaraş, Manisa ve Gaziantep'te, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında dün düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alınmış, daha sonra sayı 9'a yükselmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.