pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta veliler ve öğrenciler için bilgilendirme çadırı kuruldu

17.07.2016 - 02:23, Güncelleme: 17.07.2016 - 02:23
 

Sivas'ta veliler ve öğrenciler için bilgilendirme çadırı kuruldu

SİVAS (AA) - Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerin TEOG-LYS-YGS tercihlerini daha iyi yapabilmeleri için bilgilendirme çadırı kuruldu.İnönü...

SİVAS (AA) - Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerin TEOG-LYS-YGS tercihlerini daha iyi yapabilmeleri için bilgilendirme çadırı kuruldu.İnönü Bulvarı Kale Cami yanında kurulan tercih bilgilendirme çadırında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, tercihlerin başladığını hatırlatarak, "15-26 Temmuz arası öğrenciler TEOG ile ilgili tercihlerini yapacaklar." dedi.Lise öğrencilerinin üniversiteye geçiş için 26 Temmuz 3 Ağustos tarihleri arasında tercihlerini yapacaklarını dile getiren Altınsoy, "Çocuklarımız tercihlerini daha bilinçli ve doğru yapabilsin diye bu çadırı kurduk. Burada 13 uzman arkadaşımız velilerimizi bilgilendirecek ve öğrencilerimize de tercih edecekleri okul ve branş konusunda yardımcı olacak." diye konuştu.Altınsoy, tercih bilgilendirme çadırının, 3 Ağustos'a kadar açık olacağını söyledi.
SİVAS (AA) - Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerin TEOG-LYS-YGS tercihlerini daha iyi yapabilmeleri için bilgilendirme çadırı kuruldu.İnönü...

SİVAS (AA) - Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerin TEOG-LYS-YGS tercihlerini daha iyi yapabilmeleri için bilgilendirme çadırı kuruldu.

İnönü Bulvarı Kale Cami yanında kurulan tercih bilgilendirme çadırında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, tercihlerin başladığını hatırlatarak, "15-26 Temmuz arası öğrenciler TEOG ile ilgili tercihlerini yapacaklar." dedi.

Lise öğrencilerinin üniversiteye geçiş için 26 Temmuz 3 Ağustos tarihleri arasında tercihlerini yapacaklarını dile getiren Altınsoy, "Çocuklarımız tercihlerini daha bilinçli ve doğru yapabilsin diye bu çadırı kurduk. Burada 13 uzman arkadaşımız velilerimizi bilgilendirecek ve öğrencilerimize de tercih edecekleri okul ve branş konusunda yardımcı olacak." diye konuştu.

Altınsoy, tercih bilgilendirme çadırının, 3 Ağustos'a kadar açık olacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.