pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonu: 4 Gözaltı

21.11.2017 - 16:58, Güncelleme: 21.11.2017 - 16:58
 

Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonu: 4 Gözaltı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı. Zara İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı. Zara İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. İlçe merkezi ve bir köyde yürütülen operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla E.A, S.K, O.K. ve S.K.'yı gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 40 gramlık paketler halinde hazırlanmış 820 gram esrar, Hint keneviri tohumu ile hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği öğrenilen 2 bin 580 lira ele geçirildi.Emniyet görevlilerinin uzun süren takibi sonucu yakalanan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı. Zara İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı.

Zara İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

İlçe merkezi ve bir köyde yürütülen operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla E.A, S.K, O.K. ve S.K.'yı gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 40 gramlık paketler halinde hazırlanmış 820 gram esrar, Hint keneviri tohumu ile hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği öğrenilen 2 bin 580 lira ele geçirildi.

Emniyet görevlilerinin uzun süren takibi sonucu yakalanan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.