pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonları

20.03.2018 - 11:33, Güncelleme: 20.03.2018 - 11:33
 

Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonları

SİVAS (AA) - Sivas'ta polis ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonlarında 2 kişi tutuklandı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik...

SİVAS (AA) - Sivas'ta polis ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonlarında 2 kişi tutuklandı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde sokak satıcıları ve kullanıcılarına yönelik çalışma başlattı.Bu kapsamda kentte son 7 günde yapılan operasyonlarda, 13,38 gram esrar ve 52,4 bonzai ele geçirildi, gözaltına alınan 8 kişiden 2 şüpheli ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla devam edeceği belirtilerek, bu noktada anne ve babaların da duyarlı olmaları istendi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta polis ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonlarında 2 kişi tutuklandı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik...

SİVAS (AA) - Sivas'ta polis ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonlarında 2 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde sokak satıcıları ve kullanıcılarına yönelik çalışma başlattı.

Bu kapsamda kentte son 7 günde yapılan operasyonlarda, 13,38 gram esrar ve 52,4 bonzai ele geçirildi, gözaltına alınan 8 kişiden 2 şüpheli ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla devam edeceği belirtilerek, bu noktada anne ve babaların da duyarlı olmaları istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.