pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta tutuklanan hakim ve savcı sayısı 27'ye yükseldi

21.07.2016 - 12:43, Güncelleme: 21.07.2016 - 12:43
 

Sivas'ta tutuklanan hakim ve savcı sayısı 27'ye yükseldi

SİVAS'ta FETÖ operasyonları kapsamında savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alınan 5 üsteğmen ve 1 teğmen çıkarıldıkları Tokat Asliye...

SİVAS'ta FETÖ operasyonları kapsamında savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alınan 5 üsteğmen ve 1 teğmen çıkarıldıkları Tokat Asliye Ceza Mahkemesi'nce tutuklandı. Hakim ve savcılarda ise tutuklu sayısı 27'ye ulaştı. Darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında Sivas'ta 7 üsteğmen ve 1 teğmen hakim ve savcı gözaltına alındı. Hakim ve savcı üsteğmenler Cengiz Topal, Mustafa Bozkurt, Fatih Taşkın, Hasan Hüseyin Şahin, İsa Yılmaz ve teğmen Ali Seval çıkarıldıkları mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, üsteğmen İsmail Siyahgül ise tutuklandı. Savcılığın itirazı üzerine serbest bırakılan askeri hakim ve savcılar için dün yeniden gözaltı kararı çıkarıldı. Polis ekipleri tarafından yeniden gözaltına alınan askeri personel bir üst mahkeme olan Tokat Asliye Ceza Mahkemesi'ne götürüldü. Burada sorgu işlemleri yapılan 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.TUTUKLU HAKİM VE SAVCI SAYISI 27 OLDUSoruşturmalar kapsamında Sivas'ta haklarında soruşturma başlatılan Sivas'ta görevli hakim ve savcılardan 15'inin daha emniyetteki işlemleri tamamlandı. Bu kişilerden 7 hakim ve savcı sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanırken, 8 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Önceki gün ve dünkü tutuklamalarla birlikte yargı ayağında tutuklu sivil hakim ve savcı sayısı 27'ye yükseldi.
SİVAS'ta FETÖ operasyonları kapsamında savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alınan 5 üsteğmen ve 1 teğmen çıkarıldıkları Tokat Asliye...

SİVAS'ta FETÖ operasyonları kapsamında savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alınan 5 üsteğmen ve 1 teğmen çıkarıldıkları Tokat Asliye Ceza Mahkemesi'nce tutuklandı. Hakim ve savcılarda ise tutuklu sayısı 27'ye ulaştı.

Darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında Sivas'ta 7 üsteğmen ve 1 teğmen hakim ve savcı gözaltına alındı. Hakim ve savcı üsteğmenler Cengiz Topal, Mustafa Bozkurt, Fatih Taşkın, Hasan Hüseyin Şahin, İsa Yılmaz ve teğmen Ali Seval çıkarıldıkları mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, üsteğmen İsmail Siyahgül ise tutuklandı.

Savcılığın itirazı üzerine serbest bırakılan askeri hakim ve savcılar için dün yeniden gözaltı kararı çıkarıldı. Polis ekipleri tarafından yeniden gözaltına alınan askeri personel bir üst mahkeme olan Tokat Asliye Ceza Mahkemesi'ne götürüldü. Burada sorgu işlemleri yapılan 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TUTUKLU HAKİM VE SAVCI SAYISI 27 OLDU

Soruşturmalar kapsamında Sivas'ta haklarında soruşturma başlatılan Sivas'ta görevli hakim ve savcılardan 15'inin daha emniyetteki işlemleri tamamlandı. Bu kişilerden 7 hakim ve savcı sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanırken, 8 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Önceki gün ve dünkü tutuklamalarla birlikte yargı ayağında tutuklu sivil hakim ve savcı sayısı 27'ye yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.