pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Şehit Ailesine Şehadet Belgesi Verildi

21.12.2017 - 09:33, Güncelleme: 21.12.2017 - 09:33
 

Sivas'ta Şehit Ailesine Şehadet Belgesi Verildi

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erkan Sakal'ın şehadet belgesini ailesine verdi.Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erkan Sakal'ın şehadet belgesini ailesine verdi.Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gül, ağustos ayında Diyarbakır'ın Lice ve Kulp ilçeleri arasında teröristler tarafından karayoluna tuzaklanan el yapımı patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Sakal'ın ailesini ziyaret etti. Vali Gül'ün eşi Gülden Gül ile 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sinan Şen'in de eşlik ettiği ziyarette il protokolü, şehidin annesi Döndü Sakal ile bir süre sohbet etti. Şehadet belgesi Vali Gül, hizmet anısı ise Tugay Komutanı Erbakan tarafından Döndü Sakal'a takdim edildi. Gül ve beraberindekiler, şehidin eşi Songül Sakal'ın evine de gitti. Şehit için dua edildikten sonra Sakal'a da şehadet belgesi verildi.
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erkan Sakal'ın şehadet belgesini ailesine verdi.Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erkan Sakal'ın şehadet belgesini ailesine verdi.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gül, ağustos ayında Diyarbakır'ın Lice ve Kulp ilçeleri arasında teröristler tarafından karayoluna tuzaklanan el yapımı patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Sakal'ın ailesini ziyaret etti.

Vali Gül'ün eşi Gülden Gül ile 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sinan Şen'in de eşlik ettiği ziyarette il protokolü, şehidin annesi Döndü Sakal ile bir süre sohbet etti. Şehadet belgesi Vali Gül, hizmet anısı ise Tugay Komutanı Erbakan tarafından Döndü Sakal'a takdim edildi.

Gül ve beraberindekiler, şehidin eşi Songül Sakal'ın evine de gitti. Şehit için dua edildikten sonra Sakal'a da şehadet belgesi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.