pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas’ta satranç rüzgarı esti

15.06.2019 - 09:03, Güncelleme: 15.06.2019 - 09:03
 

Sivas’ta satranç rüzgarı esti

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği organizesinde Sivas'ta "Okullar arası minikler-küçükler satranç il birinciliği" turnuvası...

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği organizesinde Sivas'ta "Okullar arası minikler-küçükler satranç il birinciliği" turnuvası yapıldı.12-13 Haziran'da Farabi Gençlik Merkezi Spor Salonunda gerçekleştirilen satranç turnuvasına 25 okuldan 110 sporcu katılım sağladı.Heyecan dolu satranç turnuvası 3 kategoride gerçekleştirilirken, sporcular dereceye girebilmek kıyasıya mücadele ederek hünerlerini sergiledi.Müsabakada dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi. Dereceye giren sporculara madalyaları, okullara ise kupaları Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ahmet Urhan, Satranç İl Temsilcisi Hasan Yıldırım, hakemler, antrenörler ve veliler takdim etti. Ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ahmet Urhan, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği organizesinde Sivas'ta "Okullar arası minikler-küçükler satranç il birinciliği" turnuvası...
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği organizesinde Sivas'ta "Okullar arası minikler-küçükler satranç il birinciliği" turnuvası yapıldı.

12-13 Haziran'da Farabi Gençlik Merkezi Spor Salonunda gerçekleştirilen satranç turnuvasına 25 okuldan 110 sporcu katılım sağladı.

Heyecan dolu satranç turnuvası 3 kategoride gerçekleştirilirken, sporcular dereceye girebilmek kıyasıya mücadele ederek hünerlerini sergiledi.

Müsabakada dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi. Dereceye giren sporculara madalyaları, okullara ise kupaları Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ahmet Urhan, Satranç İl Temsilcisi Hasan Yıldırım, hakemler, antrenörler ve veliler takdim etti. Ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ahmet Urhan, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.