pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Robotik Kodlama Atölyesi Açıldı

02.01.2019 - 16:18, Güncelleme: 02.01.2019 - 16:18
 

Sivas'ta Robotik Kodlama Atölyesi Açıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta robotik kodlama atölyesinin açılışı gerçekleştirildi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Sivas Valisi Salih Ayhan, İl Milli...

SİVAS (AA) - Sivas'ta robotik kodlama atölyesinin açılışı gerçekleştirildi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Sivas Valisi Salih Ayhan, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen '2023'e Doğru Eğitimde Değişim Dönüşüm Hareketi' kapsamında Şehit Muhammed Onur Demir Anadolu Lisesinde ‘Robotik Kodlama Atölyesi’ açılışına katıldı. Ayhan, programda yaptığı konuşmada 2023'e Doğru Eğitimde Değişim ve Dönüşüm Hareketi kapsamında il genelinde çeşitli etkinlikler yaptıklarını belirtti. Eğitime anlam veren ve eğitimi pratik-somut hale çeviren, çocukların becerilerini ortaya çıkaran projeleri öğrencilerle buluşturmaya devam ettiklerini aktaran Ayhan, "Çocuklarımız okulu bitirdiği zaman teorik bilgilerini en güzel şekilde yeteneğe çevirip mezun olacaklar. Bu tür ekinlerimiz devam edecek, okullarımıza yeni açılacak atölyeler ile ilimizde eğitimi daha zengin hale gelecek. Bu noktada eğitim camiamızın büyük gayretleri var." ifadelerini kullandı. Ayhan, daha sonra Rehberlik Araştırma Merkezi'nde 'Zeka Oyunları Atölyesi' açılışı’na katıldı, öğrencilere kitap hediye etti. Namık Kemal İlkokulunu da ziyaret den Ayhan, burada da 'Yabancı Dil Atölyesi' açılışını gerçekleştirdi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta robotik kodlama atölyesinin açılışı gerçekleştirildi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Sivas Valisi Salih Ayhan, İl Milli...

SİVAS (AA) - Sivas'ta robotik kodlama atölyesinin açılışı gerçekleştirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Sivas Valisi Salih Ayhan, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen '2023'e Doğru Eğitimde Değişim Dönüşüm Hareketi' kapsamında Şehit Muhammed Onur Demir Anadolu Lisesinde ‘Robotik Kodlama Atölyesi’ açılışına katıldı.

Ayhan, programda yaptığı konuşmada 2023'e Doğru Eğitimde Değişim ve Dönüşüm Hareketi kapsamında il genelinde çeşitli etkinlikler yaptıklarını belirtti. Eğitime anlam veren ve eğitimi pratik-somut hale çeviren, çocukların becerilerini ortaya çıkaran projeleri öğrencilerle buluşturmaya devam ettiklerini aktaran Ayhan, "Çocuklarımız okulu bitirdiği zaman teorik bilgilerini en güzel şekilde yeteneğe çevirip mezun olacaklar. Bu tür ekinlerimiz devam edecek, okullarımıza yeni açılacak atölyeler ile ilimizde eğitimi daha zengin hale gelecek. Bu noktada eğitim camiamızın büyük gayretleri var." ifadelerini kullandı.

Ayhan, daha sonra Rehberlik Araştırma Merkezi'nde 'Zeka Oyunları Atölyesi' açılışı’na katıldı, öğrencilere kitap hediye etti.

Namık Kemal İlkokulunu da ziyaret den Ayhan, burada da 'Yabancı Dil Atölyesi' açılışını gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.