pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Perşembe Günüde Okullar Tatil Edildi

Kültür-Sanat 07.01.2015 - 16:12, Güncelleme: 07.01.2015 - 16:12
 

Sivas'ta Perşembe Günüde Okullar Tatil Edildi

Sivas'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime verilen ara, 1 gün uzatıldı.

Sivas'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime verilen ara, 1 gün uzatıldı.   Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulunun, il genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle anaokulları, ilkokullar, ortaokullar ve liselerde eğitim-öğretime yarın ara verilmesini kararlaştırdığı belirtildi.   Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi. Sivas'ta bugün de eğitime ara verilmişti. - Sivas  Kaynak: SİVAS VALİLİĞİ İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
Sivas'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime verilen ara, 1 gün uzatıldı.

Sivas'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime verilen ara, 1 gün uzatıldı.

 

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulunun, il genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle anaokulları, ilkokullar, ortaokullar ve liselerde eğitim-öğretime yarın ara verilmesini kararlaştırdığı belirtildi.

 

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi. Sivas'ta bugün de eğitime ara verilmişti. - Sivas 


Kaynak: SİVAS VALİLİĞİ İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.