pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Metruk Binalar Yıkılıyor

26.10.2016 - 14:33, Güncelleme: 26.10.2016 - 14:33
 

Sivas'ta Metruk Binalar Yıkılıyor

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve mahalle muhtarlarının ortaklaşa yürüttüğü çalışma neticesinde mahalle aralarında...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve mahalle muhtarlarının ortaklaşa yürüttüğü çalışma neticesinde mahalle aralarında belirlenen metruk binaların yıkımları devam ediyor.Sivas Belediyesinden yapılan açıklamada, kentte sorun haline gelen sahipsiz binaların uzun süre kullanılmayınca tinercilerin meskeni haline geldiği belirtildi.Mahalle sakinleri içinde büyük bir sorun olan binalara karşı belediyenin çalışma başlattığı aktarılan açıklamada, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından Kızılırmak, Altuntabak ve Yeni mahallelerde sahipsiz 11 binanın yıkımının gerçekleştirildiği kaydedildi.Yıkımlar için teşekkür eden Kızılırmak Mahalle Muhtarı Bilal Meriç, "Sahipsiz meskenler mahalleler için oldukça büyük bir sorun. Bu konuya duyarsız kalmayarak çalışma yapan Sivas Belediyesine teşekkür ediyoruz." ifadesini kullandı.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve mahalle muhtarlarının ortaklaşa yürüttüğü çalışma neticesinde mahalle aralarında...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve mahalle muhtarlarının ortaklaşa yürüttüğü çalışma neticesinde mahalle aralarında belirlenen metruk binaların yıkımları devam ediyor.

Sivas Belediyesinden yapılan açıklamada, kentte sorun haline gelen sahipsiz binaların uzun süre kullanılmayınca tinercilerin meskeni haline geldiği belirtildi.

Mahalle sakinleri içinde büyük bir sorun olan binalara karşı belediyenin çalışma başlattığı aktarılan açıklamada, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından Kızılırmak, Altuntabak ve Yeni mahallelerde sahipsiz 11 binanın yıkımının gerçekleştirildiği kaydedildi.

Yıkımlar için teşekkür eden Kızılırmak Mahalle Muhtarı Bilal Meriç, "Sahipsiz meskenler mahalleler için oldukça büyük bir sorun. Bu konuya duyarsız kalmayarak çalışma yapan Sivas Belediyesine teşekkür ediyoruz." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.