pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas’ta karantinaya alınan köy sayısı 10’a yükseldi

01.04.2020 - 13:48, Güncelleme: 01.04.2020 - 13:48
 

Sivas’ta karantinaya alınan köy sayısı 10’a yükseldi

Sivas'ta Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle Zara ilçesine bağlı Tuzlagözü ve Doğanşar ilçesine bağlı Darıkol köyleri de karantina altına alındı.

Sivas'ta Karantinaya alınan köy sayısı 10'a yükseldi.Sivas'ta Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle Zara ilçesine bağlı Tuzlagözü ve Doğanşar ilçesine bağlı Darıkol köyleri de karantina altına alındı. İkinci bir emre kadar köylere giriş ve çıkış yasaklandı. Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Virüsün köy sakinlerinin hayatını tehdit etmesini engellemek, toplum sağlığını korumak ve köylerimizin sosyal izolasyona geçmelerini sağlamak üzere Tuzlagözü ve Darıkol köylerimizde İlçe Hıfzıssıhha Kurullarınca karantina kararı alınarak, köylere giriş ve çıkışlar yasaklanmıştır. Yasaklara uymayan sorumlular hakkında, gereken tüm cezai yaptırımlar uygulanacaktır" denildi. İki köyle birlikte son üç gündü Sivas'ta Karantina altına alınan köy sayısı 10 oldu.
Sivas'ta Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle Zara ilçesine bağlı Tuzlagözü ve Doğanşar ilçesine bağlı Darıkol köyleri de karantina altına alındı.
Sivas'ta Karantinaya alınan köy sayısı 10'a yükseldi.

Sivas'ta Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle Zara ilçesine bağlı Tuzlagözü ve Doğanşar ilçesine bağlı Darıkol köyleri de karantina altına alındı. İkinci bir emre kadar köylere giriş ve çıkış yasaklandı. Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Virüsün köy sakinlerinin hayatını tehdit etmesini engellemek, toplum sağlığını korumak ve köylerimizin sosyal izolasyona geçmelerini sağlamak üzere Tuzlagözü ve Darıkol köylerimizde İlçe Hıfzıssıhha Kurullarınca karantina kararı alınarak, köylere giriş ve çıkışlar yasaklanmıştır. Yasaklara uymayan sorumlular hakkında, gereken tüm cezai yaptırımlar uygulanacaktır" denildi. İki köyle birlikte son üç gündü Sivas'ta Karantina altına alınan köy sayısı 10 oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.