pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Kapalı Yollar Ulaşıma Açıldı

08.01.2015 - 10:43, Güncelleme: 08.01.2015 - 10:43
 

Sivas'ta Kapalı Yollar Ulaşıma Açıldı

Sivas'ta 2 günden bu yana kapalı olan Erzincan karayolu ile önlem amacıyla dün kapatılan Kayseri ve Malatya karayolları bu sabah saatlerinden itibaren yeniden ulaşıma açıldı.

Sivas'ta 2 günden bu yana kapalı olan Erzincan karayolu ile önlem amacıyla dün kapatılan Kayseri ve Malatya karayolları bu Sabah saatlerinden itibaren yeniden ulaşıma açıldı.   Sivas-Erzincan karayolunun 120'inci kilometresindeki Kızıldağ Geçidi'nde 2 günden bu yana devam eden tipi ve fırtına nedeni ile kapalı durumda bulunan karayolu bu Sabah yeniden ulaşıma açıldı. Tipinin etkisini kaybetmesi ile birlikte ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu yol araç trafiğine uygun hale getirildi. 2 günden bu yana Zara ve Ulaş ilçesinde bekleyen ağır tonajlı araçların yoluna devam etmeine izin verildi.     Öte yandan dün akşam saatlerinde yoğun tipi nedeni ile tedbiren trafiğe kapatılan Sivas-Kayseri ve Sivas-Malatya karayolu da Sabah saatlerinden itibaren yeniden ulaşıma açıldı. - Sivas
Sivas'ta 2 günden bu yana kapalı olan Erzincan karayolu ile önlem amacıyla dün kapatılan Kayseri ve Malatya karayolları bu sabah saatlerinden itibaren yeniden ulaşıma açıldı.

Sivas'ta 2 günden bu yana kapalı olan Erzincan karayolu ile önlem amacıyla dün kapatılan Kayseri ve Malatya karayolları bu Sabah saatlerinden itibaren yeniden ulaşıma açıldı.

 

Sivas-Erzincan karayolunun 120'inci kilometresindeki Kızıldağ Geçidi'nde 2 günden bu yana devam eden tipi ve fırtına nedeni ile kapalı durumda bulunan karayolu bu Sabah yeniden ulaşıma açıldı. Tipinin etkisini kaybetmesi ile birlikte ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu yol araç trafiğine uygun hale getirildi. 2 günden bu yana Zara ve Ulaş ilçesinde bekleyen ağır tonajlı araçların yoluna devam etmeine izin verildi.

 

 

Öte yandan dün akşam saatlerinde yoğun tipi nedeni ile tedbiren trafiğe kapatılan Sivas-Kayseri ve Sivas-Malatya karayolu da Sabah saatlerinden itibaren yeniden ulaşıma açıldı. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.