pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Kaçakçılıkla Mücadele

29.01.2018 - 13:48, Güncelleme: 29.01.2018 - 13:48
 

Sivas'ta Kaçakçılıkla Mücadele

SİVAS (AA) - Sivas'ta, kaçakçılığın önlenmesi amacıyla jandarma ekiplerice yapılan çalışamalarda gümrük kaçağı 4 bin 180 paket sigara ve 29 litre...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, kaçakçılığın önlenmesi amacıyla jandarma ekiplerice yapılan çalışamalarda gümrük kaçağı 4 bin 180 paket sigara ve 29 litre içki ile 8 gram kubar, 3 gram toz esrar ele geçirildi.Sivas İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince son bir haftada 14 kaçakçılık, 3 de uyuşturucu madde ticareti olayına müdahale edildi. Ekipler yapılan operasyonlar sonucunda gümrük kaçağı 4 bin 180 paket sigara ve 29 litre içki ile 8 gram kubar ve 3 gram toz esrar ele geçirdi. Olaylarla ilgili 17 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, kaçakçılığın önlenmesi amacıyla jandarma ekiplerice yapılan çalışamalarda gümrük kaçağı 4 bin 180 paket sigara ve 29 litre...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, kaçakçılığın önlenmesi amacıyla jandarma ekiplerice yapılan çalışamalarda gümrük kaçağı 4 bin 180 paket sigara ve 29 litre içki ile 8 gram kubar, 3 gram toz esrar ele geçirildi.

Sivas İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince son bir haftada 14 kaçakçılık, 3 de uyuşturucu madde ticareti olayına müdahale edildi.

Ekipler yapılan operasyonlar sonucunda gümrük kaçağı 4 bin 180 paket sigara ve 29 litre içki ile 8 gram kubar ve 3 gram toz esrar ele geçirdi.

Olaylarla ilgili 17 şüpheli hakkında işlem yapıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.