pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Kaçakçılık Operasyonu

20.09.2017 - 22:03, Güncelleme: 20.09.2017 - 22:03
 

Sivas'ta Kaçakçılık Operasyonu

SİVAS (AA) - Sivas'ta polis ekiplerince yapılan operasyonda kaçak sigara ve tütün ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla...

SİVAS (AA) - Sivas'ta polis ekiplerince yapılan operasyonda kaçak sigara ve tütün ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, il merkezinde faaliyet gösteren iş yerlerinde tütün ve sigara kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışma yaptı. Çalışmalarda nargile ve hediyelik eşya dükkanında, içerisinde kıyılmış tütün bulunan çuval olduğunun görülmesi üzerine iş yerinde arama yapan polisler, makaronlara kıyılmış tütün doldurularak içime hazır hale getirilmiş 355 paket sigara, 17 elektronik sigara likiti, 4 kilo 250 gram kaçak nargile tütünü, 81 kilogram kıyılmış tütün ve 52 güneş gözlüğü ele geçirdi. Göqzaltına alınan iş yeri sahibi U.B'ye idari işlem ve para cezası uygulandığı öğrenildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta polis ekiplerince yapılan operasyonda kaçak sigara ve tütün ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla...

SİVAS (AA) - Sivas'ta polis ekiplerince yapılan operasyonda kaçak sigara ve tütün ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, il merkezinde faaliyet gösteren iş yerlerinde tütün ve sigara kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışma yaptı.

Çalışmalarda nargile ve hediyelik eşya dükkanında, içerisinde kıyılmış tütün bulunan çuval olduğunun görülmesi üzerine iş yerinde arama yapan polisler, makaronlara kıyılmış tütün doldurularak içime hazır hale getirilmiş 355 paket sigara, 17 elektronik sigara likiti, 4 kilo 250 gram kaçak nargile tütünü, 81 kilogram kıyılmış tütün ve 52 güneş gözlüğü ele geçirdi.

Göqzaltına alınan iş yeri sahibi U.B'ye idari işlem ve para cezası uygulandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.