pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta görevli hakim ve Savcı Eşi tutuklandı

20.07.2016 - 00:57, Güncelleme: 20.07.2016 - 00:57
 

Sivas'ta görevli hakim ve Savcı Eşi tutuklandı

Sivas'ta görevli hakim Nuran Karaali ve eşi savcı Hakan Karaali Kastamonu'da tutuklandı.

Sivas'ta görevli hakim  Nuran Karaali ve eşi savcı Hakan Karaali Kastamonu'da tutuklandı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili gözaltı kararı bulunan Sivas'ta görevli hakim Nuran Karaali ve eşi cumhuriyet savcısı Hakan Karaali Kastamonu'da tutuklandı.FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında hakim Nuran Karaali ve eşi savcı Hakan Karaali Kastamonu'da gözaltına alındı.Karaali çifti sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. 
Sivas'ta görevli hakim Nuran Karaali ve eşi savcı Hakan Karaali Kastamonu'da tutuklandı.

Sivas'ta görevli hakim  Nuran Karaali ve eşi savcı Hakan Karaali Kastamonu'da tutuklandı

 

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili gözaltı kararı bulunan Sivas'ta görevli hakim Nuran Karaali ve eşi cumhuriyet savcısı Hakan Karaali Kastamonu'da tutuklandı.

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında hakim Nuran Karaali ve eşi savcı Hakan Karaali Kastamonu'da gözaltına alındı.

Karaali çifti sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.