pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Fırınlardan Engellilere İndirim

Siyaset 29.08.2017 - 20:03, Güncelleme: 29.08.2017 - 20:03
 

Sivas'ta Fırınlardan Engellilere İndirim

SİVAS'ta Pideciler Derneği'nin desteği ile engelliler kente özgü olan pide, katmer, çörek gibi fırın ürünlerini yüzde 25 indirimli alabilecek.

SİVAS'ta Pideciler Derneği'nin desteği ile engelliler kente özgü olan pide, katmer, çörek gibi fırın ürünlerini yüzde 25 indirimli alabilecek. Sivas Pideciler Derneği engellilerden gelen talep doğrultusunda ürünlerde indirim kararı aldı. Şimdilik kent merkezinde 5-6 fırında başlayan uygulamanın zamanla tüm pide fırınlarında geçerli olması sağlanacak. Engelli kartlarını gösterenler yüzde 25'lik indirimden faydalanabilecek. Gönüllü engelli destekçisi Necmettin Apaydın, "Kendim de diyaliz hastasıyım. 4 yıldır diyalize giriyorum. Diyaliz hastası ve engelli arkadaşlarımıza destek oluyoruz, sosyal projeler üretiyoruz. Bu kapsamda Sivas'ta bir indirim kampanyası başlattık. Esnaf arkadaşlarımıza rica ederek engelli ve diyaliz hastalarına indirim yaptırıyoruz. Şu an Sivas genelinde birçok fırında artık pide, etli pide, katmer, çörek gibi ürünlere yüzde 25 indirim uygulanacak. Engelli kartı olanlar bu indirimden faydalanabilecek. Sivas'ta destek veren birçok firma var. Kıyafette yüzde 15, kuaförde yüzde 50 ve parası olmayan engelli kardeşlerimiz ücretsiz tıraş olabiliyor. Mobilya yüzde 15, medikalde yüzde 30, terzide yüzde 30, çay salonlarında yüzde 25, lokantalarda yüzde 15, pide fırınlarında yüzde 25 indirim yaptırdık. Şu an dükkanlara engelli indirim yazılarını astık" dedi. Sivas Pideciler Derneği Başkanı Hüseyin Düzgün ise zamanla Sivas'ta tüm fırınlarda bu uygulamaya geçileceğini söyledi. Düzgün "Merkezde şu anda 5-6 fırınla başladık. Zamanla Sivas'ın geneline yayacağız. Dışarıdan gelen üniversite öğrencilerimize de Sivas'a katkı sağlamak için indirim uygulayacağız. Onlar da öğrenci kartlarını gösterdikleri takdirde indirimden yararlanacaklar. Belli bölgelerde bu uygulama başladı" ifadelerini kullandı. - SİVAS DHA
SİVAS'ta Pideciler Derneği'nin desteği ile engelliler kente özgü olan pide, katmer, çörek gibi fırın ürünlerini yüzde 25 indirimli alabilecek.

SİVAS'ta Pideciler Derneği'nin desteği ile engelliler kente özgü olan pide, katmer, çörek gibi fırın ürünlerini yüzde 25 indirimli alabilecek. 

Sivas Pideciler Derneği engellilerden gelen talep doğrultusunda ürünlerde indirim kararı aldı. Şimdilik kent merkezinde 5-6 fırında başlayan uygulamanın zamanla tüm pide fırınlarında geçerli olması sağlanacak. Engelli kartlarını gösterenler yüzde 25'lik indirimden faydalanabilecek. Gönüllü engelli destekçisi Necmettin Apaydın, "Kendim de diyaliz hastasıyım. 4 yıldır diyalize giriyorum. Diyaliz hastası ve engelli arkadaşlarımıza destek oluyoruz, sosyal projeler üretiyoruz. Bu kapsamda Sivas'ta bir indirim kampanyası başlattık. Esnaf arkadaşlarımıza rica ederek engelli ve diyaliz hastalarına indirim yaptırıyoruz. Şu an Sivas genelinde birçok fırında artık pide, etli pide, katmer, çörek gibi ürünlere yüzde 25 indirim uygulanacak. Engelli kartı olanlar bu indirimden faydalanabilecek. Sivas'ta destek veren birçok firma var. Kıyafette yüzde 15, kuaförde yüzde 50 ve parası olmayan engelli kardeşlerimiz ücretsiz tıraş olabiliyor. Mobilya yüzde 15, medikalde yüzde 30, terzide yüzde 30, çay salonlarında yüzde 25, lokantalarda yüzde 15, pide fırınlarında yüzde 25 indirim yaptırdık. Şu an dükkanlara engelli indirim yazılarını astık" dedi. 

Sivas Pideciler Derneği Başkanı Hüseyin Düzgün ise zamanla Sivas'ta tüm fırınlarda bu uygulamaya geçileceğini söyledi. Düzgün "Merkezde şu anda 5-6 fırınla başladık. Zamanla Sivas'ın geneline yayacağız. Dışarıdan gelen üniversite öğrencilerimize de Sivas'a katkı sağlamak için indirim uygulayacağız. Onlar da öğrenci kartlarını gösterdikleri takdirde indirimden yararlanacaklar. Belli bölgelerde bu uygulama başladı" ifadelerini kullandı. - SİVAS

 

DHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.