pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta FETÖ'den 11 polis tutuklandı

24.08.2016 - 13:43, Güncelleme: 24.08.2016 - 13:43
 

Sivas'ta FETÖ'den 11 polis tutuklandı

SİVAS'ta Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 polis daha çıkarıldıkları...

SİVAS'ta Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 polis daha çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 1 emniyet müdürü, 2 emniyet amiri, bir komiser yardımcısı, bir başpolis ve 6 polis memurunu gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Soruşturma kapsamında dün sabah 20 polis tutuklanırken, gözaltındaki diğer polislerin işlemleri devam ediyor.
SİVAS'ta Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 polis daha çıkarıldıkları...

SİVAS'ta Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 polis daha çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 1 emniyet müdürü, 2 emniyet amiri, bir komiser yardımcısı, bir başpolis ve 6 polis memurunu gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Soruşturma kapsamında dün sabah 20 polis tutuklanırken, gözaltındaki diğer polislerin işlemleri devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.