pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Cinayet

08.05.2019 - 20:58, Güncelleme: 08.05.2019 - 20:58
 

Sivas'ta Cinayet

Yıldızeli ilçesinde kocasını ve kocasının ablasını öldüren kadın gözaltına alındı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde kocasını ve kocasının ablasını öldüren kadın gözaltına alındı. İlçeye bağlı Sarıkaya köyünde psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Keklik Kılıç (31), kocası Hacı Kılıç (47) ve ablası Fadik Kılıç (59) ile tartışmaya başladı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Kılıç, kocasını ahırda, görümcesini ise evin mutfağında vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri, Hacı ve ablası Fadik Kılıç'ın hayatını kaybettiğini belirledi.Fadik Kılıç'ın yurt dışında yaşadığı ve bir süre önce babasının rahatsızlığı dolayısıyla köye geldiği öğrenildi.Cinayetin ardından ilaç içerek intihara teşebbüs eden Keklik Kılıç, hastanede tedavisinin tamamlanmasının ardından jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
Yıldızeli ilçesinde kocasını ve kocasının ablasını öldüren kadın gözaltına alındı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde kocasını ve kocasının ablasını öldüren kadın gözaltına alındı.

İlçeye bağlı Sarıkaya köyünde psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Keklik Kılıç (31), kocası Hacı Kılıç (47) ve ablası Fadik Kılıç (59) ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Kılıç, kocasını ahırda, görümcesini ise evin mutfağında vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri, Hacı ve ablası Fadik Kılıç'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Fadik Kılıç'ın yurt dışında yaşadığı ve bir süre önce babasının rahatsızlığı dolayısıyla köye geldiği öğrenildi.

Cinayetin ardından ilaç içerek intihara teşebbüs eden Keklik Kılıç, hastanede tedavisinin tamamlanmasının ardından jandarma ekiplerince gözaltına alındı.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.