pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Çiçeklendirme Çalışmaları

22.06.2019 - 19:48, Güncelleme: 22.06.2019 - 19:48
 

Sivas'ta Çiçeklendirme Çalışmaları

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, tarihi kent meydanı ve şehrin bazı bölgelerinde çiçeklendirme çalışması yaptı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre,...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, tarihi kent meydanı ve şehrin bazı bölgelerinde çiçeklendirme çalışması yaptı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, tarihi dokusuyla sayılı şehirler arasında bulunan Sivas'ta, belediye ekipleri şehrin tarihi mirasını çiçeklerle süslüyor. Bu çerçevede kent merkezi başta olmak üzere şehrin birçok noktasında çiçekler toprakla buluşuyor. Sivas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler görünümüyle örnek olan çiçeklerle oluşturulan rengarenk dokuyu özenle oluşturuyor.Belediye Başkan Vekili Turan Topgül ve Başkan Yardımcısı Levent Olgun şehrin farklı noktalarında yapılan çiçeklendirme çalışmalarını inceledi. Çalışmaları değerlendiren Topgül, "Sivas Belediyesi olarak 280 bin adet yaz çiçeği temin ettik. Bu çiçeklerin 3'te 2'sini saksılarımızla buluşturduk. Bu çalışmalarımızda emek veren ekiplerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, tarihi kent meydanı ve şehrin bazı bölgelerinde çiçeklendirme çalışması yaptı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre,...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, tarihi kent meydanı ve şehrin bazı bölgelerinde çiçeklendirme çalışması yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, tarihi dokusuyla sayılı şehirler arasında bulunan Sivas'ta, belediye ekipleri şehrin tarihi mirasını çiçeklerle süslüyor. Bu çerçevede kent merkezi başta olmak üzere şehrin birçok noktasında çiçekler toprakla buluşuyor.

Sivas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler görünümüyle örnek olan çiçeklerle oluşturulan rengarenk dokuyu özenle oluşturuyor.

Belediye Başkan Vekili Turan Topgül ve Başkan Yardımcısı Levent Olgun şehrin farklı noktalarında yapılan çiçeklendirme çalışmalarını inceledi.

Çalışmaları değerlendiren Topgül, "Sivas Belediyesi olarak 280 bin adet yaz çiçeği temin ettik. Bu çiçeklerin 3'te 2'sini saksılarımızla buluşturduk. Bu çalışmalarımızda emek veren ekiplerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.