pendik escort bayan
ak

Sivas'ta cemevinde iftar programı düzenlendi

11.10.2016 - 21:37, Güncelleme: 11.10.2016 - 21:37
 

Sivas'ta cemevinde iftar programı düzenlendi

SİVAS'ta Muharrem ayının 10'uncu günü nedeniyle Cem Vakfı Şubesi tarafından iftar programı düzenlendi.

SİVAS'ta Muharrem ayının 10'uncu günü nedeniyle Cem Vakfı Şubesi tarafından iftar programı düzenlendi.Cem Vakfı Sivas Şubesi tarafından Ali Baba Mahallesi'ndeki cemevinde Muharrem ayının 10'uncu günü nedeniyle iftar programı düzenlendi. Programa Sivas Vali Vekili Ömer Kalaylı, Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve çok sayıda kişi katıldı. Cemevi dedesinin duasının ardından akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açılarak dualar edildi. İftar yemeğinde kuru fasulye, bulgur pilavı ve ayran çorbası ikram edildi.Programda konuşan Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ali Dağ, Muharrem orucunun önemine değinerek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Daha sonra konuşan Sivas Vali Vekili Ömer Kalaylı, "Bu mübarek gün ve gece Müslümanlar tarafından hep asırlarca kutlanmıştır. Aşure gününün bu manevi ve berraklığının yanında bizleri derinden hüzne boğan ve içimizi sızlatan bir tarafı da vardır. Bu tertemiz berraklığın üzerinde Kerbela karanlığının yoğunluğu da görülmektedir. Çevremize bugünlerin güzelliğini yansıtmalıyız. Dostlarımızı, akrabalarımızı ziyaret etmeliyiz. Sevgi ve dostluk bağlarımızı genişletip herkese iyilik yapmanın, faydalı olmanın gayretine girmeliyiz. Bu aşure gününden ziyadesiyle ders almalıyız. Bir daha Kerbelalar yaşanmaması ve beraberliğimiz için çalışmalıyız" dedi.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta Muharrem ayının 10'uncu günü nedeniyle Cem Vakfı Şubesi tarafından iftar programı düzenlendi.

SİVAS'ta Muharrem ayının 10'uncu günü nedeniyle Cem Vakfı Şubesi tarafından iftar programı düzenlendi.

Cem Vakfı Sivas Şubesi tarafından Ali Baba Mahallesi'ndeki cemevinde Muharrem ayının 10'uncu günü nedeniyle iftar programı düzenlendi. Programa Sivas Vali Vekili Ömer Kalaylı, Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve çok sayıda kişi katıldı. Cemevi dedesinin duasının ardından akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açılarak dualar edildi. İftar yemeğinde kuru fasulye, bulgur pilavı ve ayran çorbası ikram edildi.

Programda konuşan Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ali Dağ, Muharrem orucunun önemine değinerek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Daha sonra konuşan Sivas Vali Vekili Ömer Kalaylı, "Bu mübarek gün ve gece Müslümanlar tarafından hep asırlarca kutlanmıştır. Aşure gününün bu manevi ve berraklığının yanında bizleri derinden hüzne boğan ve içimizi sızlatan bir tarafı da vardır. Bu tertemiz berraklığın üzerinde Kerbela karanlığının yoğunluğu da görülmektedir. Çevremize bugünlerin güzelliğini yansıtmalıyız. Dostlarımızı, akrabalarımızı ziyaret etmeliyiz. Sevgi ve dostluk bağlarımızı genişletip herkese iyilik yapmanın, faydalı olmanın gayretine girmeliyiz. Bu aşure gününden ziyadesiyle ders almalıyız. Bir daha Kerbelalar yaşanmaması ve beraberliğimiz için çalışmalıyız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Sivas'ta cemevinde iftar programı düzenlendi

Sivas'ta cemevinde iftar programı düzenlendi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.