pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta bilim fuarı düzenledi

Kültür-Sanat 03.06.2016 - 18:47, Güncelleme: 03.06.2016 - 18:47
 

Sivas'ta bilim fuarı düzenledi

Selçuk Ortaokulu’nda 2015-2016 eğitim-öğretim yılı Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK Eğitimde İş Birliği Protokolü kapsamında bilim fuarı düzenledi.

Selçuk Ortaokulu’nda 2015-2016 eğitim-öğretim yılı Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK Eğitimde İş Birliği Protokolü kapsamında bilim fuarı düzenledi. Okul salonunda düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarının açılışını Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Tan ve Celal Karahan ile okul Müdürü Kadir Özkan gerçekleştirdi. Özkan, açılış öncesinde yaptığı kısa selamlama konuşmasında “Çocuklarımızın sosyalleşmesi, bilimsel alanda bir şeyler üretebilmesi adına gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik hakikaten çocuklarımızı bir hayli uğraştırdı. Öğrencilerimiz bu projeleri ortaya çıkarabilmek için yoğun çaba gösterdiler. Ben emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Harun Tan ve Celal Karahan ile birlikte, bilimsel çalışmaların sergilendiği stantları gezerek, öğrencilerden proje ve deneyler hakkında bilgi aldı.Fuarda, en çok ilgiyi ise aynı okulda eğitim gören üçüz öğrenciler gördü. 8. Sınıf öğrencileri Beyzanur, Sena ve Feyza Köksal kardeşlerin projeleri hakkında bilgi alan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Tan, öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra fotoğraf çektirdi. - Sivas
Selçuk Ortaokulu’nda 2015-2016 eğitim-öğretim yılı Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK Eğitimde İş Birliği Protokolü kapsamında bilim fuarı düzenledi.

Selçuk Ortaokulu’nda 2015-2016 eğitim-öğretim yılı Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK Eğitimde İş Birliği Protokolü kapsamında bilim fuarı düzenledi.

 

Okul salonunda düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarının açılışını Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Tan ve Celal Karahan ile okul Müdürü Kadir Özkan gerçekleştirdi. Özkan, açılış öncesinde yaptığı kısa selamlama konuşmasında “Çocuklarımızın sosyalleşmesi, bilimsel alanda bir şeyler üretebilmesi adına gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik hakikaten çocuklarımızı bir hayli uğraştırdı. Öğrencilerimiz bu projeleri ortaya çıkarabilmek için yoğun çaba gösterdiler. Ben emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Harun Tan ve Celal Karahan ile birlikte, bilimsel çalışmaların sergilendiği stantları gezerek, öğrencilerden proje ve deneyler hakkında bilgi aldı.

Fuarda, en çok ilgiyi ise aynı okulda eğitim gören üçüz öğrenciler gördü. 8. Sınıf öğrencileri Beyzanur, Sena ve Feyza Köksal kardeşlerin projeleri hakkında bilgi alan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Tan, öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra fotoğraf çektirdi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.