pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Bıçaklı Kavga

30.03.2017 - 01:30, Güncelleme: 30.03.2017 - 01:30
 

Sivas'ta Bıçaklı Kavga

Kavgada, TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor'un kulüp başkanı Turhan Tunahan yaralandı

 SİVAS (AA) - TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor'un kulüp başkanı Turhan Tunahan, bıçaklı kavgada yaralandı.Alınan bilgiye göre, Tunahan ile iş ortağı olduğu belirtilen S.A. Atatürk Caddesi Süleyman Çanka Çarşısı önünde henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S.A, Tunahan'ı bıçakla ellerinden ve kulak arkasından yaraladı.Tunahan, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan Tunahan'ın ameliyata alınacağı öğrenildi.Öte yandan kavgada elinden yaralanan S.A. ise Numune Hastanesinde tedavi altına alındı.Sivas Belediye Başkanı ve Sivas Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Sami Aydın, Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu ile bazı futbolcular da hastaneye gelerek Tunahan'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
Kavgada, TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor'un kulüp başkanı Turhan Tunahan yaralandı

 

SİVAS (AA) - TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor'un kulüp başkanı Turhan Tunahan, bıçaklı kavgada yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Tunahan ile iş ortağı olduğu belirtilen S.A. Atatürk Caddesi Süleyman Çanka Çarşısı önünde henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S.A, Tunahan'ı bıçakla ellerinden ve kulak arkasından yaraladı.

Tunahan, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan Tunahan'ın ameliyata alınacağı öğrenildi.

Öte yandan kavgada elinden yaralanan S.A. ise Numune Hastanesinde tedavi altına alındı.

Sivas Belediye Başkanı ve Sivas Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Sami Aydın, Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu ile bazı futbolcular da hastaneye gelerek Tunahan'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.