pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta barda kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Siyaset 23.11.2016 - 12:04, Güncelleme: 23.11.2016 - 12:04
 

Sivas'ta barda kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Sivas'ta barda çıkan kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Sivas'ta barda çıkan kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.SİVAS (AA) - iddiaya göre, Çarşıbaşı Mahallesi'nde bulunan bir barda Furkan G. (29), kardeşi Oğuzhan G. (24) ve arkadaşları Hakan K. alkol almaya başladı. Alkolün etkisiyle vatandaşlarla tartışan Furkan G, kavgaya dönüşen olayda barın sorumlu müdürü Soner A'yı (34) bacağından tabancayla yaraladı.Devam eden tartışmada, Sivasspor'da özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Hakan K. (31), Furkan G'ye içki şişesiyle saldırdı.Bu sırada tabancayla ateş edilmesi üzerine Hakan K. ağır yaralandı.Göğsüne iki kurşun isabet eden ve olayın ardından bardan çıkan Hakan K, barın yaklaşık 100 metre uzağında yerde ölü bulundu.Hakan K'nin cesedi, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.Furkan G. gözaltına alınırken, firar eden Oğuzhan G'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. - SİVAS 
Sivas'ta barda çıkan kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Sivas'ta barda çıkan kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

SİVAS (AA) - iddiaya göre, Çarşıbaşı Mahallesi'nde bulunan bir barda Furkan G. (29), kardeşi Oğuzhan G. (24) ve arkadaşları Hakan K. alkol almaya başladı. Alkolün etkisiyle vatandaşlarla tartışan Furkan G, kavgaya dönüşen olayda barın sorumlu müdürü Soner A'yı (34) bacağından tabancayla yaraladı.

Devam eden tartışmada, Sivasspor'da özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Hakan K. (31), Furkan G'ye içki şişesiyle saldırdı.

Bu sırada tabancayla ateş edilmesi üzerine Hakan K. ağır yaralandı.

Göğsüne iki kurşun isabet eden ve olayın ardından bardan çıkan Hakan K, barın yaklaşık 100 metre uzağında yerde ölü bulundu.

Hakan K'nin cesedi, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Furkan G. gözaltına alınırken, firar eden Oğuzhan G'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. - SİVAS 

58357041eb10bb1bc499c1a0.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.