pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Ak Parti Siyaset Akademisi Başlıyor

09.01.2018 - 16:13, Güncelleme: 09.01.2018 - 16:13
 

Sivas'ta Ak Parti Siyaset Akademisi Başlıyor

SİVAS (AA) - Sivas'ta, AK Parti Siyaset Akademisi başvuruları başladı.İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, seçmenlerin partiyle bağını...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, AK Parti Siyaset Akademisi başvuruları başladı.İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, seçmenlerin partiyle bağını kuvvetlendirmek, siyasete yönelik toplumsal ilgiyi artırmak için Türkiye geneline teşkilatlar aracılığıyla yaygınlaştırılan bir eğitim türü olan Siyaset Akademisi başvuruları başladı.İl Başkanı Ziya Şahin, siyasete önem veren bir parti olduklarını belirtti.Siyaset olmadan hizmet makamlarının olmadığını aktaran Şahin, "Hizmet makamı olmadan da millete, devlete ve ülkeye hizmet gerçekleşmiyor. O nedenle Siyaset Akademisini düzenliyoruz. Daha önce Sivas'ta 2 kez yaptığımız Siyaset Akademisi'nin 3'üncüsü de önümüzdeki süreçte başlayacak." ifadesini kullandı.Şahin, başvuruların 8 Ocak'ta başladığını da anımsatarak, "Başvuru kayıtları 8 Ocak ile 18 Ocak arasında il başkanlığımıza yapılmaktadır. Geleceğin siyasetçisi ve kişisel gelişim noktasında kendisine önem veren bütün hemşerilerimizi AK Parti Siyaset Akademisine ve derslere devam edip sertifika almaya davet ediyorum." açıklamasında bulundu.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, AK Parti Siyaset Akademisi başvuruları başladı.İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, seçmenlerin partiyle bağını...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, AK Parti Siyaset Akademisi başvuruları başladı.

İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, seçmenlerin partiyle bağını kuvvetlendirmek, siyasete yönelik toplumsal ilgiyi artırmak için Türkiye geneline teşkilatlar aracılığıyla yaygınlaştırılan bir eğitim türü olan Siyaset Akademisi başvuruları başladı.

İl Başkanı Ziya Şahin, siyasete önem veren bir parti olduklarını belirtti.

Siyaset olmadan hizmet makamlarının olmadığını aktaran Şahin, "Hizmet makamı olmadan da millete, devlete ve ülkeye hizmet gerçekleşmiyor. O nedenle Siyaset Akademisini düzenliyoruz. Daha önce Sivas'ta 2 kez yaptığımız Siyaset Akademisi'nin 3'üncüsü de önümüzdeki süreçte başlayacak." ifadesini kullandı.

Şahin, başvuruların 8 Ocak'ta başladığını da anımsatarak, "Başvuru kayıtları 8 Ocak ile 18 Ocak arasında il başkanlığımıza yapılmaktadır. Geleceğin siyasetçisi ve kişisel gelişim noktasında kendisine önem veren bütün hemşerilerimizi AK Parti Siyaset Akademisine ve derslere devam edip sertifika almaya davet ediyorum." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.