pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta 2 Hakime FETÖ Gözaltısı

14.10.2016 - 14:12, Güncelleme: 14.10.2016 - 14:12
 

Sivas'ta 2 Hakime FETÖ Gözaltısı

Sivas'ta ByLock kullandığı gerekçesiyle 2 hakim gözaltına alındı

 Sivas'ta ByLock kullandığı gerekçesiyle 2 hakim gözaltına alındı  Sivas'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında ByLock programı kullandığı iddia edilen Sivas ve Gemerek ilçesinde görev yapan iki hakim gözaltına alındı.Sivas Adliyesinde görevli hakim Ş.K, ile Gemerek ilçesinde görevli hakim M.A.Ş, örgütün kriptolu iletişim programı "ByLock"u kullandığı iddiasıyla yakalandı.Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince odalarında arama yapılan Ş.K. ve M.A.Ş, daha sonra emniyete götürüldü.
Sivas'ta ByLock kullandığı gerekçesiyle 2 hakim gözaltına alındı

 

Sivas'ta ByLock kullandığı gerekçesiyle 2 hakim gözaltına alındı

 

 Sivas'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında ByLock programı kullandığı iddia edilen Sivas ve Gemerek ilçesinde görev yapan iki hakim gözaltına alındı.

Sivas Adliyesinde görevli hakim Ş.K, ile Gemerek ilçesinde görevli hakim M.A.Ş, örgütün kriptolu iletişim programı "ByLock"u kullandığı iddiasıyla yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince odalarında arama yapılan Ş.K. ve M.A.Ş, daha sonra emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.