pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta 126 yabancı uyruklu yakalandı

08.11.2017 - 14:25, Güncelleme: 08.11.2017 - 14:25
 

Sivas'ta 126 yabancı uyruklu yakalandı

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde, yasa dışı yollardan yurda giren 126 yabancı uyruklu yakalandı.

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde, yasa dışı yollardan yurda giren 126 yabancı uyruklu yakalandı.İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yol kontrolü ve arama faaliyeti kapsamında, Erzincan-Tokat karayolunun Akıncılar ilçesi girişinde bir yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüste, yasa dışı yollardan yurda girdikleri belirlenen 104 Afganistan ve 22 Pakistan uyruklu bulunduğu tespit edildi. Organizatör oldukları iddia edilen 2 zanlı gözaltına alındı.Araca el koyan jandarma ekipleri, otobüs sahibine trafik kurallarını ihlal ve biletsiz yolcu taşımaktan 31 bin 211 lira para cezası uyguladı. Jandarmaya götürülen yabancı uyruklular, işlemlerin ardından Sivas Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilecek.
Sivas'ın Akıncılar ilçesinde, yasa dışı yollardan yurda giren 126 yabancı uyruklu yakalandı.

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde, yasa dışı yollardan yurda giren 126 yabancı uyruklu yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yol kontrolü ve arama faaliyeti kapsamında, Erzincan-Tokat karayolunun Akıncılar ilçesi girişinde bir yolcu otobüsünü durdurdu. 

Otobüste, yasa dışı yollardan yurda girdikleri belirlenen 104 Afganistan ve 22 Pakistan uyruklu bulunduğu tespit edildi. Organizatör oldukları iddia edilen 2 zanlı gözaltına alındı.

Araca el koyan jandarma ekipleri, otobüs sahibine trafik kurallarını ihlal ve biletsiz yolcu taşımaktan 31 bin 211 lira para cezası uyguladı. 

Jandarmaya götürülen yabancı uyruklular, işlemlerin ardından Sivas Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.