pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta 11 Mahrem İmam Adliyede

08.05.2017 - 22:07, Güncelleme: 08.05.2017 - 22:07
 

Sivas'ta 11 Mahrem İmam Adliyede

SİVAS'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan emniyetten sorumlu oldukları belirtilen 11 mahrem imamı adliyeye sevk edildi.

SİVAS'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan emniyetten sorumlu oldukları belirtilen 11 mahrem imamı adliyeye sevk edildi.Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün emniyetten sorumlu mahrem imamı olduğu öne sürülen 11 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye götürüldü.'BYLOCK' OPERASYONUNDA 8 GÖZALTIÖte yandan Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock'u kullandıkları tespit edilen ve aralarında dernek üyeleri ile öğretmenlerin de bulunduğu 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin Sivas, Ankara, Kayseri, Samsun, Aydın ve Osmaniye'de düzenlediği operasyonlarda 8 şüpheli gözaltına alındı. Diğer 8 şüphelinin yakalanması için de çalışmaların devam ettiği öğrenildi. - DHA
SİVAS'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan emniyetten sorumlu oldukları belirtilen 11 mahrem imamı adliyeye sevk edildi.

SİVAS'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan emniyetten sorumlu oldukları belirtilen 11 mahrem imamı adliyeye sevk edildi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün emniyetten sorumlu mahrem imamı olduğu öne sürülen 11 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye götürüldü.

'BYLOCK' OPERASYONUNDA 8 GÖZALTI

Öte yandan Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock'u kullandıkları tespit edilen ve aralarında dernek üyeleri ile öğretmenlerin de bulunduğu 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin Sivas, Ankara, Kayseri, Samsun, Aydın ve Osmaniye'de düzenlediği operasyonlarda 8 şüpheli gözaltına alındı. Diğer 8 şüphelinin yakalanması için de çalışmaların devam ettiği öğrenildi. - DHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.