pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta 105,5 Gram Bonzai Ele Geçirildi: 5 Gözaltı

08.04.2017 - 13:53, Güncelleme: 08.04.2017 - 13:53
 

Sivas'ta 105,5 Gram Bonzai Ele Geçirildi: 5 Gözaltı

SİVAS (AA) - Sivas'ta 105,5 gram bonzai maddesi ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi Narkotim...

SİVAS (AA) - Sivas'ta 105,5 gram bonzai maddesi ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi Narkotim ekipleri, sokak satıcılarına yönelik yaptıkları çalışmalar neticesinde İstanbul'dan Sivas'a uyuşturucu getirileceği bilgisine ulaştı.Ekipler, şehirlerarası terminalde düzenledikleri operasyonda 3 zanlının üzerinde 105,5 gram bonzai ele geçirdi. Operasyonda, V.Ç, Ş.G, O.K, E.B. ve Ö.Ç. gözaltına alındı. İkisi otogar çalışanı olan şüpheliler, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta 105,5 gram bonzai maddesi ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi Narkotim...

SİVAS (AA) - Sivas'ta 105,5 gram bonzai maddesi ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi Narkotim ekipleri, sokak satıcılarına yönelik yaptıkları çalışmalar neticesinde İstanbul'dan Sivas'a uyuşturucu getirileceği bilgisine ulaştı.

Ekipler, şehirlerarası terminalde düzenledikleri operasyonda 3 zanlının üzerinde 105,5 gram bonzai ele geçirdi.

Operasyonda, V.Ç, Ş.G, O.K, E.B. ve Ö.Ç. gözaltına alındı.

İkisi otogar çalışanı olan şüpheliler, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.