pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivassporlu David Texeira: "Galibiyete oynayacağız"

20.01.2016 - 17:24, Güncelleme: 20.01.2016 - 17:24
 

Sivassporlu David Texeira: "Galibiyete oynayacağız"

MEDİCANA Sivasspor'un devre arasında renklerine bağladığı David Texeira, "Bu hafta oynayacağımız Eskişehirspor maçı, zorlu bir karşılaşma olacak ama...

MEDİCANA Sivasspor'un devre arasında renklerine bağladığı David Texeira, "Bu hafta oynayacağımız Eskişehirspor maçı, zorlu bir karşılaşma olacak ama galibiyet için sahada olacağız" dedi. "GALATASARAY'DAN 3 PUAN ALABİLİRDİK"Yaklaşık 2 saat süren antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan yeni tranfser David Texeira, ilk golünü Galatasaray'a atmasıyla ilgili yöneltilen soruya, "İlk maçımda gol atmak güzel ama takım adına konuşacak olursak üzgünüz. Çünkü deplasmanda 3 puan alabiliceğimiz bir karşılaşmaydı. Ama maalesef olmadı" diye konuştu. David Texeira bu hafta oynayacakları Eskişehirspor maçı konusunda da şunları söyledi:"Zorlu bir karşılaşma olacak ama biz tamamen galibiyet için sahada olacağız. Hem takımımızın puan sıralamasında daha iyi yerlere gelmesi için hem de takımımızın tekrardan bir özgüvene kavuşması için çok önemli bir karşılaşma olacak."25 yaşındaki forvet oyuncusu, Sivasspor'daki hedefleriyle ilgili ise şunları söyledi; "Maç maç en iyi performansı sergilemeye çalışacağım. Takımıma galibiyet açısından bir şeyler katmak için elimden gelenin fazlasını yapmaya yapacağım. Ve Sivasspor'un ligi hak ettiği yerde tamamlaması için ne gerekiyorsa yapacağım."TEK ANTRENMAN YAPTILARMedicana Sivasspor, ligin 19'uncu haftasında kendi evinde oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Okan Buruk nezaretinde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan kırmızı beyazlılar çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Antrenmana, sakatlığı nedeniyle tedavi gören John Boye, Burhan Eşer, Mehdi Taouil, Erkan Kaş, Aatif Chahechouhe ve Etzaz Hussain katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Yiğit İncedemir ile Ziya Erdal ise takımdan ayrı düz koşu yaptıktan sonra salonda çalıştı.FOTOĞRAF
MEDİCANA Sivasspor'un devre arasında renklerine bağladığı David Texeira, "Bu hafta oynayacağımız Eskişehirspor maçı, zorlu bir karşılaşma olacak ama...

MEDİCANA Sivasspor'un devre arasında renklerine bağladığı David Texeira, "Bu hafta oynayacağımız Eskişehirspor maçı, zorlu bir karşılaşma olacak ama galibiyet için sahada olacağız" dedi.

"GALATASARAY'DAN 3 PUAN ALABİLİRDİK"

Yaklaşık 2 saat süren antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan yeni tranfser David Texeira, ilk golünü Galatasaray'a atmasıyla ilgili yöneltilen soruya, "İlk maçımda gol atmak güzel ama takım adına konuşacak olursak üzgünüz. Çünkü deplasmanda 3 puan alabiliceğimiz bir karşılaşmaydı. Ama maalesef olmadı" diye konuştu. David Texeira bu hafta oynayacakları Eskişehirspor maçı konusunda da şunları söyledi:

"Zorlu bir karşılaşma olacak ama biz tamamen galibiyet için sahada olacağız. Hem takımımızın puan sıralamasında daha iyi yerlere gelmesi için hem de takımımızın tekrardan bir özgüvene kavuşması için çok önemli bir karşılaşma olacak."

25 yaşındaki forvet oyuncusu, Sivasspor'daki hedefleriyle ilgili ise şunları söyledi;

"Maç maç en iyi performansı sergilemeye çalışacağım. Takımıma galibiyet açısından bir şeyler katmak için elimden gelenin fazlasını yapmaya yapacağım. Ve Sivasspor'un ligi hak ettiği yerde tamamlaması için ne gerekiyorsa yapacağım."

TEK ANTRENMAN YAPTILAR

Medicana Sivasspor, ligin 19'uncu haftasında kendi evinde oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Okan Buruk nezaretinde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan kırmızı beyazlılar çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Antrenmana, sakatlığı nedeniyle tedavi gören John Boye, Burhan Eşer, Mehdi Taouil, Erkan Kaş, Aatif Chahechouhe ve Etzaz Hussain katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Yiğit İncedemir ile Ziya Erdal ise takımdan ayrı düz koşu yaptıktan sonra salonda çalıştı.

FOTOĞRAF

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.