pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivasspor, Göztepe'yi Ağırlayacak

23.09.2017 - 16:33, Güncelleme: 23.09.2017 - 16:33
 

Sivasspor, Göztepe'yi Ağırlayacak

- Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 6. haftasında yarın Göztepe'yi konuk edecek

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 6. haftasında yarın sahasında Göztepe ile karşılaşacak. Ligde 5 maçta 6 puan toplayan ve geçen hafta deplasmanda Osmanlıspor'u 4-2 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, seyircisi önünde çıkacağı mücadelede 3 puanı hedefliyor. Yeni 4 Eylül Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek.Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde kulüp tesislerinde basına ve taraftara kapalı yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Sivas ekibinde, Göztepe karşılaşması öncesinde golcü oyuncu Muhammet Demir ve Ganalı savunma oyuncusu John Boye'nin sakatlığı bulunuyor.
- Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 6. haftasında yarın Göztepe'yi konuk edecek


SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 6. haftasında yarın sahasında Göztepe ile karşılaşacak.

Ligde 5 maçta 6 puan toplayan ve geçen hafta deplasmanda Osmanlıspor'u 4-2 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, seyircisi önünde çıkacağı mücadelede 3 puanı hedefliyor.

Yeni 4 Eylül Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek.

Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde kulüp tesislerinde basına ve taraftara kapalı yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Sivas ekibinde, Göztepe karşılaşması öncesinde golcü oyuncu Muhammet Demir ve Ganalı savunma oyuncusu John Boye'nin sakatlığı bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.