pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivasspor, Göztepe Deplasmanında

10.05.2019 - 10:58, Güncelleme: 10.05.2019 - 10:58
 

Sivasspor, Göztepe Deplasmanında

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Ligde en son 25. haftada Evkur Yeni...

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Ligde en son 25. haftada Evkur Yeni Malatyaspor'u iç sahada 2-0 mağlup eden ve bu karşılaşmanın ardından çıktığı 6 maçta galip gelemeyen kırmızı-beyazlılar, Göztepe karşısında çıkış arayacak.Sivasspor, ligde geride kalan periyotta 37 puan toplayarak puan cetvelinde 11. sırada yer alırken, Göztepe ise 33 puanla 15. sırada bulunuyor. Karşılaşma öncesi Sivas temsilcisinde Hugo Vieira'nın sakatlığı bulunurken, Paul Papp ve Delvin N'Dinga sarı kart ceza sınırında yer alıyor. İzmir Bornova Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek.
SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Ligde en son 25. haftada Evkur Yeni...

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak.

Ligde en son 25. haftada Evkur Yeni Malatyaspor'u iç sahada 2-0 mağlup eden ve bu karşılaşmanın ardından çıktığı 6 maçta galip gelemeyen kırmızı-beyazlılar, Göztepe karşısında çıkış arayacak.

Sivasspor, ligde geride kalan periyotta 37 puan toplayarak puan cetvelinde 11. sırada yer alırken, Göztepe ise 33 puanla 15. sırada bulunuyor.

Karşılaşma öncesi Sivas temsilcisinde Hugo Vieira'nın sakatlığı bulunurken, Paul Papp ve Delvin N'Dinga sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

İzmir Bornova Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.