pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivasspor-denizlispor Maçının Biletleri Satışa Çıktı

14.09.2016 - 11:03, Güncelleme: 14.09.2016 - 11:03
 

Sivasspor-denizlispor Maçının Biletleri Satışa Çıktı

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig'in 4. haftasında oynanacak Sivasspor-Denizlispor maçının biletleri satışa sunuldu. Sivasspor Kulübünün internet sitesinden yapılan...

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig'in 4. haftasında oynanacak Sivasspor-Denizlispor maçının biletleri satışa sunuldu. Sivasspor Kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada, Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda 18 Eylül Pazar günü saat 17.00'da başlayacak karşılaşmanın biletlerinin www.passo.com.tr'den satışa sunulduğu, yarından itibaren ise stadyum önündeki gişelerden satışa çıkacağı belirtildi. Açıklamada, bilet fiyatlarının VIP tribün için 20, maraton alt tribün için 15, Osman Seçilmiş kale arkası 10 ve misafir takım tribünü 10 lira olarak belirlendiği kaydedildi.
SİVAS (AA) - TFF 1. Lig'in 4. haftasında oynanacak Sivasspor-Denizlispor maçının biletleri satışa sunuldu. Sivasspor Kulübünün internet sitesinden yapılan...

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig'in 4. haftasında oynanacak Sivasspor-Denizlispor maçının biletleri satışa sunuldu.

Sivasspor Kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada, Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda 18 Eylül Pazar günü saat 17.00'da başlayacak karşılaşmanın biletlerinin www.passo.com.tr'den satışa sunulduğu, yarından itibaren ise stadyum önündeki gişelerden satışa çıkacağı belirtildi.

Açıklamada, bilet fiyatlarının VIP tribün için 20, maraton alt tribün için 15, Osman Seçilmiş kale arkası 10 ve misafir takım tribünü 10 lira olarak belirlendiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.