pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Valisi Barut, Gemerek'te İncelemelerde Bulundu

02.06.2016 - 00:44, Güncelleme: 02.06.2016 - 00:44
 

Sivas Valisi Barut, Gemerek'te İncelemelerde Bulundu

ivas Valisi Alim Barut, Gemerek ilçesinde incelemelerde bulundu.

Sivas Valisi Âlim BARUT, ilçe gezilerine Gemerek ile devam etti. Çeşitli gezi, inceleme ve açılışlarda bulunmak üzere Gemerek İlçesine giden Vali BARUT, ilçe merkezini ve ilçeye bağlı birkaç köyü gezerek Gemerek Kaymakamı Cuma KILINÇ ve köy muhtarlarından köylerin durumu ile ilgili bilgi aldı. Gemerek Kaymakamı Cuma KILINÇ, Şarkışla Kaymakamı Akif PEKTAŞ ve İl Emniyet Müdürü Turgay ÇALIŞKAN gezide Vali Âlim BARUT'a eşlik etti. Vali Âlim BARUT ilk olarak, Çepni Kasabası’nı ziyaret etti. Belediye Binası önünde Belediye Başkanı Murat UÇAR ve kasaba halkı tarafından karşılanan Vali Âlim BARUT Belediye Başkanı Murat UÇAR’dan kasaba ile ilgili bilgi aldıktan sonra Çepni’nin tarihi yerlerinde incelemelerde bulunarak kasabadan ayrıldı. Vali Âlim BARUT’un ikinci durağı İnkışla Köyü oldu. Köy girişinde Muhtar Şenol ARI ve köy halkı tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanan Valimiz Sayın Âlim BARUT köy odasında Köy Muhtarı Şenol ARI’dan köy ile ilgili bilgi aldıktan sonra köylülerin sorunlarını dinledi. Köylüler ile toplu fotoğraf çektiren Vali BARUT, Dünya Çevre Günü Münasebetiyle, Sızır Şelalesinde düzenlenen çevre temizliği etkinliğine katılmak üzere köyden ayrıldı. Sızır Şelalesinde, Sızır Belediye Başkanı Nevzat GÖKSU ve etkinliğe katılan öğrenciler tarafından karşılanan Vali Âlim BARUT, öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra düzenlenen etkinliğe katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Vali BARUT, çevremize ve doğaya sadece çevre gününde değil, her zaman özen göstermemiz gerektiğine değinerek, “Atalarımız şuanda önünde bulunduğumuz Sızır Şelalesini bize nasıl teslim etti ise bizimde bu ve benzeri doğal güzellikleri koruyup, daha da güzelleştirerek sonra ki nesillere bırakmamız gerekmektedir. Biz Sivas’ta yapmamız gereken Dünya Çevre Günü Etkinliğini, buranın doğal güzelliğine dikkat çekmek için, koruma altına alınan Sızır Şelalesinde gerçekleştirmeye karar verdik. Bu dünya bize atalarımız mirası değil, çocuklarımızın emanetidir. Bunu unutmadan hareket etmek gerekir.” dedi. - Gemerek 
ivas Valisi Alim Barut, Gemerek ilçesinde incelemelerde bulundu.

Sivas Valisi Âlim BARUT, ilçe gezilerine Gemerek ile devam etti. Çeşitli gezi, inceleme ve açılışlarda bulunmak üzere Gemerek İlçesine giden Vali BARUT, ilçe merkezini ve ilçeye bağlı birkaç köyü gezerek Gemerek Kaymakamı Cuma KILINÇ ve köy muhtarlarından köylerin durumu ile ilgili bilgi aldı. Gemerek Kaymakamı Cuma KILINÇ, Şarkışla Kaymakamı Akif PEKTAŞ ve İl Emniyet Müdürü Turgay ÇALIŞKAN gezide Vali Âlim BARUT'a eşlik etti.

 

Vali Âlim BARUT ilk olarak, Çepni Kasabası’nı ziyaret etti. Belediye Binası önünde Belediye Başkanı Murat UÇAR ve kasaba halkı tarafından karşılanan Vali Âlim BARUT Belediye Başkanı Murat UÇAR’dan kasaba ile ilgili bilgi aldıktan sonra Çepni’nin tarihi yerlerinde incelemelerde bulunarak kasabadan ayrıldı.

 

Vali Âlim BARUT’un ikinci durağı İnkışla Köyü oldu. Köy girişinde Muhtar Şenol ARI ve köy halkı tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanan Valimiz Sayın Âlim BARUT köy odasında Köy Muhtarı Şenol ARI’dan köy ile ilgili bilgi aldıktan sonra köylülerin sorunlarını dinledi. Köylüler ile toplu fotoğraf çektiren Vali BARUT, Dünya Çevre Günü Münasebetiyle, Sızır Şelalesinde düzenlenen çevre temizliği etkinliğine katılmak üzere köyden ayrıldı.

 

Sızır Şelalesinde, Sızır Belediye Başkanı Nevzat GÖKSU ve etkinliğe katılan öğrenciler tarafından karşılanan Vali Âlim BARUT, öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra düzenlenen etkinliğe katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Vali BARUT, çevremize ve doğaya sadece çevre gününde değil, her zaman özen göstermemiz gerektiğine değinerek, “Atalarımız şuanda önünde bulunduğumuz Sızır Şelalesini bize nasıl teslim etti ise bizimde bu ve benzeri doğal güzellikleri koruyup, daha da güzelleştirerek sonra ki nesillere bırakmamız gerekmektedir. Biz Sivas’ta yapmamız gereken Dünya Çevre Günü Etkinliğini, buranın doğal güzelliğine dikkat çekmek için, koruma altına alınan Sızır Şelalesinde gerçekleştirmeye karar verdik. Bu dünya bize atalarımız mirası değil, çocuklarımızın emanetidir. Bunu unutmadan hareket etmek gerekir.” dedi. - Gemerek

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.