pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Ticaret Borsası Üyelerine Nefes Kredisi

Spor 14.12.2016 - 07:54, Güncelleme: 14.12.2016 - 07:54
 

Sivas Ticaret Borsası Üyelerine Nefes Kredisi

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir HASTAOĞLU, TOBB ve Hazine Müsteşarlığı tarafından hayata geçirilen “Nefes Kredisi” konusunda bir açıklama yaptı.

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir HASTAOĞLU, TOBB  ve Hazine Müsteşarlığı tarafından hayata geçirilen “Nefes Kredisi” konusunda bir açıklama yaptı.Başkan Hastaoğlu yazılı olarak yaptığı açıklamasında şunları belirtti “İçinde bulunduğumuz ekonomik süreçte üyelerimiz olan KOBİ'lerin en büyük sorunlarından birisi de finansmana erişimde yaşanan sıkıntılar ve enflasyonun çok üzerindeki kredi faizleridir. Bu nedenle, Ülke ekonomisinde önemli yer tutan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ) finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere “TOBB Nefes Kredisi” adı altında TC Ziraat Bankası A.Ş. ve Denizbank A.Ş. ile TOBB arasında protokol imzalanmıştır” dedi.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Ziraat Bankası ve Denizbank arasında imzalanan TOBB Nefes Kredisi'ne Sivas Ticaret Borsası'nın 1 milyon 500 bin lira destek verdiğini belirten Başkan HASTAOĞLU, şöyle devam etti: "Borsamızın yaptığı bu katkı kapsamında anlaşmalı bankalar tarafından, sadece Sivas Ticaret Borsamızın üyelerine kullandırılmak üzere 15 milyon TL tutarında bir kaynak yaratılmıştır. Kredi imkânından yararlanmak isteyen KOBİ statüsündeki üyelerimizin, Sivas Ticaret Borsası'ndan alacakları, 'TOBB Nefes Kredisi Başvurusu İçindir' ibareli faaliyet belgesine, banka tarafından istenen diğer evrakları da ekleyerek belirtilen bankaların şubelerine başvurmaları yeterli olacaktır." Üyelerimizin kullanacağı kredinin vadesi 12 ay olup, aylık eşit taksitli olarak kullandırılacaktır. Vadelerin uzatılması veya kısaltılması söz konusu değildir. Kredinin brüt faiz oranı aylık %0,825, yıllık %9,90'dır.Kredilendirmelerde tüm risk ve teminatlandırma protokol imzalanan bankalara ve Hazine Müsteşarlığı'nın sağladığı destekle Kredi Garanti Fonu AŞ’ne ait olacaktır. Kredi değerlendirme sürecinde Borsamız kredi talep eden firmalar üzerinde herhangi bir kredi onayına iştirak etmeyecek, referans vermeyecektir. Protokol imzalanan bankalar tarafından masraf olarak talep edilecek 250,-TL ve Hazine Müsteşarlığı'nın talep edeceği kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında üyelerimizden herhangi bir masraf komisyonu talep edilmeyecektir. TOBB Nefes Kredisi Kampanyası’nın Ülkemize ve Borsamız üyelerine hayırlı olmasını diliyorum’ dedi. 
Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir HASTAOĞLU, TOBB ve Hazine Müsteşarlığı tarafından hayata geçirilen “Nefes Kredisi” konusunda bir açıklama yaptı.

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir HASTAOĞLU, TOBB  ve Hazine Müsteşarlığı tarafından hayata geçirilen “Nefes Kredisi” konusunda bir açıklama yaptı.



Başkan Hastaoğlu yazılı olarak yaptığı açıklamasında şunları belirtti “İçinde bulunduğumuz ekonomik süreçte üyelerimiz olan KOBİ'lerin en büyük sorunlarından birisi de finansmana erişimde yaşanan sıkıntılar ve enflasyonun çok üzerindeki kredi faizleridir. Bu nedenle, Ülke ekonomisinde önemli yer tutan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ) finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere “TOBB Nefes Kredisi” adı altında TC Ziraat Bankası A.Ş. ve Denizbank A.Ş. ile TOBB arasında protokol imzalanmıştır” dedi.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Ziraat Bankası ve Denizbank arasında imzalanan TOBB Nefes Kredisi'ne Sivas Ticaret Borsası'nın 1 milyon 500 bin lira destek verdiğini belirten Başkan HASTAOĞLU, şöyle devam etti: "Borsamızın yaptığı bu katkı kapsamında anlaşmalı bankalar tarafından, sadece Sivas Ticaret Borsamızın üyelerine kullandırılmak üzere 15 milyon TL tutarında bir kaynak yaratılmıştır. Kredi imkânından yararlanmak isteyen KOBİ statüsündeki üyelerimizin, Sivas Ticaret Borsası'ndan alacakları, 'TOBB Nefes Kredisi Başvurusu İçindir' ibareli faaliyet belgesine, banka tarafından istenen diğer evrakları da ekleyerek belirtilen bankaların şubelerine başvurmaları yeterli olacaktır."
 



Üyelerimizin kullanacağı kredinin vadesi 12 ay olup, aylık eşit taksitli olarak kullandırılacaktır. Vadelerin uzatılması veya kısaltılması söz konusu değildir. Kredinin brüt faiz oranı aylık %0,825, yıllık %9,90'dır.

Kredilendirmelerde tüm risk ve teminatlandırma protokol imzalanan bankalara ve Hazine Müsteşarlığı'nın sağladığı destekle Kredi Garanti Fonu AŞ’ne ait olacaktır. Kredi değerlendirme sürecinde Borsamız kredi talep eden firmalar üzerinde herhangi bir kredi onayına iştirak etmeyecek, referans vermeyecektir. Protokol imzalanan bankalar tarafından masraf olarak talep edilecek 250,-TL ve Hazine Müsteşarlığı'nın talep edeceği kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında üyelerimizden herhangi bir masraf komisyonu talep edilmeyecektir. TOBB Nefes Kredisi Kampanyası’nın Ülkemize ve Borsamız üyelerine hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.