pendik escort bayan
ak

Sivas Müftülüğü kadrolu 3 Hizmetli Alacak

09.10.2016 - 23:20, Güncelleme: 09.10.2016 - 23:20
 

Sivas Müftülüğü kadrolu 3 Hizmetli Alacak

Sivas İl Müftülüğü bünyesinde görev yapacak 3 hizmetli personel alımı için ilana çıktı.

Sivas İl Müftülüğü bünyesinde görev yapacak 3 hizmetli personel alımı için ilana çıktı. Sınav ile alınacak hizmetli kadrosu için başvurular başladı. Konu ile ilgili müftlüğün resmi internet sitesinde yayınlanan duyuruya göre; Aşağıda unvanı, hizmet sınıfı, kadro adedi, münhal kadronun bulunduğu yer münhal kadroya yarışma sınavı ile naklen atama yapılacağı kaydedildi.Sivas İl Müftlüğünde görev almak isteyenlerden sınava katılma şartları ise şu şekilde belirlendi.657 sayılı Devlet Memurları kanunun değişik 48/A maddesinde aranan genel ve özel şartlar.Diyanet İşleri Başkanlığı ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ve sınav yönetmeliğinde belirtilen şartlara haiz olmak.En az lise veya dengi okul mezunu olmakİsteklilerin en geç 14.10.2016 Cuma günü mesai bitimine kadar Sivas il müftülüğüne başvurmaları gerekiyor. Sınava katılacakların belirtilen şartları taşıdığına dair belgeleri müftülüğe teslim etmeleri istendi.Hizmetli kadrosu için sınavın ise 18.10.2016 Salı günü saat: 18.15’de müftülükte yapılacağı kaydedildi.Postadaki vaki gecikmeler dikkate alınmayacak.Görevlendirmeler ise şu şekilde yapılacakSivas merkez müftülük hizmetli 1 kişiDivriği ilçe müftülüğü hizmetli 1 kişiGölova ilçe müftülüğü hizmetli 1 kişi
Sivas İl Müftülüğü bünyesinde görev yapacak 3 hizmetli personel alımı için ilana çıktı.

Sivas İl Müftülüğü bünyesinde görev yapacak 3 hizmetli personel alımı için ilana çıktı.

 

Sınav ile alınacak hizmetli kadrosu için başvurular başladı. Konu ile ilgili müftlüğün resmi internet sitesinde yayınlanan duyuruya göre; Aşağıda unvanı, hizmet sınıfı, kadro adedi, münhal kadronun bulunduğu yer münhal kadroya yarışma sınavı ile naklen atama yapılacağı kaydedildi.

Sivas İl Müftlüğünde görev almak isteyenlerden sınava katılma şartları ise şu şekilde belirlendi.

  1. 657 sayılı Devlet Memurları kanunun değişik 48/A maddesinde aranan genel ve özel şartlar.
  2. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ve sınav yönetmeliğinde belirtilen şartlara haiz olmak.
  3. En az lise veya dengi okul mezunu olmak
  4. İsteklilerin en geç 14.10.2016 Cuma günü mesai bitimine kadar Sivas il müftülüğüne başvurmaları gerekiyor. Sınava katılacakların belirtilen şartları taşıdığına dair belgeleri müftülüğe teslim etmeleri istendi.

Hizmetli kadrosu için sınavın ise 18.10.2016 Salı günü saat: 18.15’de müftülükte yapılacağı kaydedildi.

Postadaki vaki gecikmeler dikkate alınmayacak.

Görevlendirmeler ise şu şekilde yapılacak

Sivas merkez müftülük hizmetli 1 kişi

Divriği ilçe müftülüğü hizmetli 1 kişi

Gölova ilçe müftülüğü hizmetli 1 kişi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.