pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Kongresi'nin 97. Yıl Dönümü

04.09.2016 - 15:33, Güncelleme: 04.09.2016 - 15:33
 

Sivas Kongresi'nin 97. Yıl Dönümü

Kentin Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas Kongresi'nin 97. yıl dönümü dolayısıyla kentteki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Sivas Valisi Davut Gül ve diğer yetkililer Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı Sivas Kongresi'nin 97. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Törende, TBMM Başkanvekili Aydın, Sivas Valisi Gül, Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Mehmet Kip, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, CHP İl Başkanı Ulaş Karasu, Sivas Federasyonu üyeleri Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Saygı duruşunda bulunulan ve İstiklal Marşı okunan törene, AK Parti Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin, Selim Dursun, Habib Soluk ve CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız da katıldı.TBMM Başkanvekili Aydın ve beraberindekiler, Atatürk Kültür Merkezi'nde Sivas Kongresi'nin temsili olarak canlandırıldığı etkinliğe de katıldı.
Kentin Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas Kongresi'nin 97. yıl dönümü dolayısıyla kentteki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Sivas Valisi Davut Gül ve diğer yetkililer Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı Sivas Kongresi'nin 97. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

Törende, TBMM Başkanvekili Aydın, Sivas Valisi Gül, Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Mehmet Kip, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, CHP İl Başkanı Ulaş Karasu, Sivas Federasyonu üyeleri Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

Saygı duruşunda bulunulan ve İstiklal Marşı okunan törene, AK Parti Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin, Selim Dursun, Habib Soluk ve CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız da katıldı.

TBMM Başkanvekili Aydın ve beraberindekiler, Atatürk Kültür Merkezi'nde Sivas Kongresi'nin temsili olarak canlandırıldığı etkinliğe de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.