pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas-Erzurum Karayolu Yeşile Bürünüyor

26.12.2016 - 15:20, Güncelleme: 26.12.2016 - 15:20
 

Sivas-Erzurum Karayolu Yeşile Bürünüyor

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından Sivas-Erzurum karayolunun ağaçlandırılması çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

AA - Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından Sivas-Erzurum karayolunun ağaçlandırılması çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, karayolunun Sivas Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 3 bin 500 metrelik kesiminde ağaçlandırma çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.Açıklamada, dikilen ağaçların, coğrafi şartlara uyumlu mavi ladin, batı ladini ve sarıçamtürlerinden oluştuğu kaydedildi.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, çalışmalarla karayollarının "yeşil yollara" dönüşeceğini belirterek, "Vatandaşlarımız şimdiden çalışmalardan memnun. Hatta benden çalışmaların yaygınlaşması için talepte bulundular. Bakan olarak bu işin takipçisiyim, ağaçsız yol kalmayacak." ifadelerini kullandı.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından Sivas-Erzurum karayolunun ağaçlandırılması çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

AA - Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından Sivas-Erzurum karayolunun ağaçlandırılması çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, karayolunun Sivas Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 3 bin 500 metrelik kesiminde ağaçlandırma çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

Açıklamada, dikilen ağaçların, coğrafi şartlara uyumlu mavi ladin, batı ladini ve sarıçamtürlerinden oluştuğu kaydedildi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, çalışmalarla karayollarının "yeşil yollara" dönüşeceğini belirterek, "Vatandaşlarımız şimdiden çalışmalardan memnun. Hatta benden çalışmaların yaygınlaşması için talepte bulundular. Bakan olarak bu işin takipçisiyim, ağaçsız yol kalmayacak." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.