pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Dört Eylül Belediyespor Kamp Çalışmaları

12.08.2014 - 09:34, Güncelleme: 12.08.2014 - 09:34
 

Sivas Dört Eylül Belediyespor Kamp Çalışmaları

Sivas Dört Eylül Belediyespor, kendi tesislerinde sürdürdüğü ikinci etap kampını da tamamladı. 3 etaptan oluşan kampın ikisini Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri’nde gerçekleştiren Dört Eylül Belediyespor, yaklaşık bir aylık kamp süresince teknik ve taktiksel ol

Sivas Dört Eylül Belediyespor, kendi tesislerinde sürdürdüğü ikinci etap kampını da tamamladı. 3 etaptan oluşan kampın ikisini Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri’nde gerçekleştiren Dört Eylül Belediyespor, yaklaşık bir aylık kamp süresince teknik ve taktiksel olarak çalıştı. Kulüp ikinci başkanı Muhammed Şeker ve futbol şube sorumlusu Mehmet Gürbüzer, son antrenmanın ardından futbolcularla kahvaltıda buluştu. Teknik heyet ve futbolculara yanında oldukları mesajını veren kulüp yöneticileri, onlarla bir süre sohbet ettiler. Yoğun Sivas kampının ardından futbolculara iki gün izin verildi. Dört Eylül Belediyespor, 13 – 23 Ağustos 2014 tarihleri arasında Ankara Kızılcahamam’da yapacağı 3. ve son etap kampı için bu hafta karayolu ile yola çıkacak. 13 Ağustos tarihinde Sivas’tan ayrılacak olan Dört Eylül Belediyespor kafilesi, yeni sezon hazırlıklarına başkentte devam edecek. Dört Eylül Belediyespor teknik sorumlusu Yusuf Tokuş, iki etaptan oluşan Sivas kampının oldukça faydalı geçtiğini belirterek, oyuncular arasında iyi bir uyum olduğunu ifade etti. Kamp süresince futbolcuların her birinin tecrübe ve yeteneklerini yakından takip etme fırsatı bulduklarını belirten Tokuş, Dört Eylül Belediyespor kadrosunda bulunan her oyuncunun takıma katkı sağlayacak nitelikleri bulunduğunu söyledi.
Sivas Dört Eylül Belediyespor, kendi tesislerinde sürdürdüğü ikinci etap kampını da tamamladı. 3 etaptan oluşan kampın ikisini Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri’nde gerçekleştiren Dört Eylül Belediyespor, yaklaşık bir aylık kamp süresince teknik ve taktiksel ol

Sivas Dört Eylül Belediyespor, kendi tesislerinde sürdürdüğü ikinci etap kampını da tamamladı. 3 etaptan oluşan kampın ikisini Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri’nde gerçekleştiren Dört Eylül Belediyespor, yaklaşık bir aylık kamp süresince teknik ve taktiksel olarak çalıştı.


Kulüp ikinci başkanı Muhammed Şeker ve futbol şube sorumlusu Mehmet Gürbüzer, son antrenmanın ardından futbolcularla kahvaltıda buluştu. Teknik heyet ve futbolculara yanında oldukları mesajını veren kulüp yöneticileri, onlarla bir süre sohbet ettiler. Yoğun Sivas kampının ardından futbolculara iki gün izin verildi.


Dört Eylül Belediyespor, 13 – 23 Ağustos 2014 tarihleri arasında Ankara Kızılcahamam’da yapacağı 3. ve son etap kampı için bu hafta karayolu ile yola çıkacak. 13 Ağustos tarihinde Sivas’tan ayrılacak olan Dört Eylül Belediyespor kafilesi, yeni sezon hazırlıklarına başkentte devam edecek.


Dört Eylül Belediyespor teknik sorumlusu Yusuf Tokuş, iki etaptan oluşan Sivas kampının oldukça faydalı geçtiğini belirterek, oyuncular arasında iyi bir uyum olduğunu ifade etti. Kamp süresince futbolcuların her birinin tecrübe ve yeteneklerini yakından takip etme fırsatı bulduklarını belirten Tokuş, Dört Eylül Belediyespor kadrosunda bulunan her oyuncunun takıma katkı sağlayacak nitelikleri bulunduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.