pendik escort bayan
ak

Sivas Bülteni'nden Vali AYHAN'a Ziyaret

09.01.2019 - 09:08, Güncelleme: 28.01.2023 - 10:37
 

Sivas Bülteni'nden Vali AYHAN'a Ziyaret

Gazetemiz sahibi Menderes Apaydın, Sivas Valisi Salih Ayhan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

İnternet Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Menderes Apaydın, İçişleri Bakanlığı’nın Valiler Kararnamesiyle ile ilimize atanan vali Salih Ayhan' a hayırlı olsun ziyaretinde bulun. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Apaydın, Sivas Bülteni çalışmalarıyla ilgili Vali Ayhan'ı bilgilendirdi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, vali Salih Ayhan ziyaretten memnun olduğunu dile getirerek Sivas Bülteni'ne yayın hayatında başarılar diledi.  
Gazetemiz sahibi Menderes Apaydın, Sivas Valisi Salih Ayhan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

İnternet Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Menderes Apaydın, İçişleri Bakanlığı’nın Valiler Kararnamesiyle ile ilimize atanan vali Salih Ayhan' a hayırlı olsun ziyaretinde bulun. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Apaydın, Sivas Bülteni çalışmalarıyla ilgili Vali Ayhan'ı bilgilendirdi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, vali Salih Ayhan ziyaretten memnun olduğunu dile getirerek Sivas Bülteni'ne yayın hayatında başarılar diledi.

 

49898349_778651749159440_7803240245733883904_n-001.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.