pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Bülteni Google Play’de

Sağlık 14.05.2017 - 23:00, Güncelleme: 14.05.2017 - 23:00
 

Sivas Bülteni Google Play’de

Sivas’ın En çok okunan Haber Sitesi Artık Heran Her Yerde Sizinle Cebinizde....

Sivas’ın İlk Haber Sitesi Artık Heran Her Yerde Sizinle Cebinizde. Yayın hayatına başladığı (2008) günden itibaren kendini sürekli geliştiren Sivas Bülteni bir yeniliğe daha imza attı. Kısa bir süre önce masaüstü ve mobil temalarını yenileyen Sivasbulteni.com şimdi de Mobil cihazlar için Android uygulama ile Google Play da yerini aldı.Takipçilerin Site de yayınlanan haberlere daha hızlı bir şekilde ulaşabilmesi için tasarlanan ara yüzü ile Google Play uygulamalarda yer alan Android yazılım sade ve göze hoş gelen tasarım ile haberlere kolayca ulaşıp mobil cihazlarınızda haber ve makale paylaşımlarını da kolaylaştırıyor. Okuyucular tema da ayrıca yorum bölümünden site içeriklerine yorum da ekleyebiliyorlar. Ayrıca sisteme eklenen haberler anlık olarak cep telefonlarınıza kısa mesaj olarakta gelmektedir.Sivas Bülteni android uygulamanın mobil cihazlara kurulumu da çok basit. Yapılması gerek şey sadece Google play uygulamalara giderek Sivas Bülteni yazınca logomuzla birlikte çıkan uygulamayı yüklemek. *Google Play de uygulamamızı bulmak için " Sivas Bülteni " olarak aratın.Uygulamayı yükleyebileceğiniz Google Playstore:  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sivasblteni.newmoon Sivas Kültürü, Sivas Türküleri, Sivas Halaylari, Sivas Fotograflari, Sivas Resimleri, Sivas Köyleri, Sivas Yemekleri, El sanatlari, Yöresel yemekler, Sivas, sivas haber, sivashaber, sivas belediyesi, sivas valiliği,valiler, sivas ulaşım,iller, kent, kasaba, şehir, köy, kentler, kasabalar, löyler, şehirler, sivas köyleri, koyulhisar, akıncılar, altınyayla, gölova, gürün, gemerek, imranlı, divriği, zara, hafik, doğanşar, kangal, ulaş, yıldızeli, şarkışla, sivaslılar, sivas dernekleri, anadolucoğrafya, geography, village, city, news, turkey, yerleşimler, türkiye, haber, portal,yerel haber, ekonomi, turizm, belediyeler, kaymakam, ulaşım, il, ilçe, köy, dernek, vakıf, okul, okullar, eğitim, aileler, soyağaçları, facebook, madımak, Sivas news 
Sivas’ın En çok okunan Haber Sitesi Artık Heran Her Yerde Sizinle Cebinizde....

Sivas’ın İlk Haber Sitesi Artık Heran Her Yerde Sizinle Cebinizde.

 

Yayın hayatına başladığı (2008) günden itibaren kendini sürekli geliştiren Sivas Bülteni bir yeniliğe daha imza attı.

 

Kısa bir süre önce masaüstü ve mobil temalarını yenileyen Sivasbulteni.com şimdi de Mobil cihazlar için Android uygulama ile Google Play da yerini aldı.

Takipçilerin Site de yayınlanan haberlere daha hızlı bir şekilde ulaşabilmesi için tasarlanan ara yüzü ile Google Play uygulamalarda yer alan Android yazılım sade ve göze hoş gelen tasarım ile haberlere kolayca ulaşıp mobil cihazlarınızda haber ve makale paylaşımlarını da kolaylaştırıyor. Okuyucular tema da ayrıca yorum bölümünden site içeriklerine yorum da ekleyebiliyorlar. Ayrıca sisteme eklenen haberler anlık olarak cep telefonlarınıza kısa mesaj olarakta gelmektedir.

diyanet-ten--sosyal-medya--alarmi.jpg

Sivas Bülteni android uygulamanın mobil cihazlara kurulumu da çok basit. Yapılması gerek şey sadece Google play uygulamalara giderek Sivas Bülteni yazınca logomuzla birlikte çıkan uygulamayı yüklemek.

 

*Google Play de uygulamamızı bulmak için " Sivas Bülteni " olarak aratın.

Uygulamayı yükleyebileceğiniz Google Playstore:  

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sivasblteni.newmoon

 

Sivas Kültürü, Sivas Türküleri, Sivas Halaylari, Sivas Fotograflari, Sivas Resimleri, Sivas Köyleri, Sivas Yemekleri, El sanatlari, Yöresel yemekler, Sivas, sivas haber, sivashaber, sivas belediyesi, sivas valiliği,valiler, sivas ulaşım,iller, kent, kasaba, şehir, köy, kentler, kasabalar, löyler, şehirler, sivas köyleri, koyulhisar, akıncılar, altınyayla, gölova, gürün, gemerek, imranlı, divriği, zara, hafik, doğanşar, kangal, ulaş, yıldızeli, şarkışla, sivaslılar, sivas dernekleri, anadolucoğrafya, geography, village, city, news, turkey, yerleşimler, türkiye, haber, portal,yerel haber, ekonomi, turizm, belediyeler, kaymakam, ulaşım, il, ilçe, köy, dernek, vakıf, okul, okullar, eğitim, aileler, soyağaçları, facebook, madımak, Sivas news

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.