pendik escort bayan
ak

Sivas Beyaza Büründü

23.11.2017 - 15:02, Güncelleme: 23.11.2017 - 15:02
 

Sivas Beyaza Büründü

SİVAS'ta, gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı kenti beyaza bürüdü.

SİVAS'ta, gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı kenti beyaza bürüdü.Sivas'ta hava sıcaklığının sıfırın altında eksi iki dereceye düştüğü kentte gece saatlerinde başlayan karyağışı aralıklarla etkili oldu. Sabah işe gitmek için evden çıkan Sivaslılar kar sürpriziyle karşılaştı. Beyaz örtüye bürünen kentte tarihi kent meydanında kartpostallık görüntüler oluşurken vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Karayolları ve belediye ekipleri sabah saatlerinden itibaren kar temizleme ve tuzlama çalışmasına başladı.Kar yağışı trafik akışında sıkıntıya neden oldu. Özellikle okul servislerinin yoğun olduğu bölgelerde trafikte aksamalar yaşandı. Kayganlaşan yollarda ise çok sayıda yaralamalı ve maddi hasarlı kaza meydana geldi. Karşıyaka Köprüsü üzerinde yoldaki buzlanmadan dolayı oluşan zincirleme kazada 4 araç birbirine girdi. Okul servisinin de aralarında olduğu kaza maddi hasarlı olarak atlatıldı. Meydana gelen kaza sonrası trafik ekipleri köprüde trafiği tek yönlü verirken uzun araç kuyrukları oluştu. Köprünün trafiğe açılması için trafik polisleri kazaya karışan araçları iterek köprüden çıkardı. - Sivas DHA
SİVAS'ta, gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı kenti beyaza bürüdü.

SİVAS'ta, gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı kenti beyaza bürüdü.

Sivas'ta hava sıcaklığının sıfırın altında eksi iki dereceye düştüğü kentte gece saatlerinde başlayan karyağışı aralıklarla etkili oldu. Sabah işe gitmek için evden çıkan Sivaslılar kar sürpriziyle karşılaştı. Beyaz örtüye bürünen kentte tarihi kent meydanında kartpostallık görüntüler oluşurken vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Karayolları ve belediye ekipleri sabah saatlerinden itibaren kar temizleme ve tuzlama çalışmasına başladı.

Kar yağışı trafik akışında sıkıntıya neden oldu. Özellikle okul servislerinin yoğun olduğu bölgelerde trafikte aksamalar yaşandı. Kayganlaşan yollarda ise çok sayıda yaralamalı ve maddi hasarlı kaza meydana geldi. Karşıyaka Köprüsü üzerinde yoldaki buzlanmadan dolayı oluşan zincirleme kazada 4 araç birbirine girdi. Okul servisinin de aralarında olduğu kaza maddi hasarlı olarak atlatıldı. Meydana gelen kaza sonrası trafik ekipleri köprüde trafiği tek yönlü verirken uzun araç kuyrukları oluştu. Köprünün trafiğe açılması için trafik polisleri kazaya karışan araçları iterek köprüden çıkardı. - Sivas

 

DHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.