pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Belediyespor'da Yeni Transfer

09.06.2016 - 23:24, Güncelleme: 09.06.2016 - 23:24
 

Sivas Belediyespor'da Yeni Transfer

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor, Erzin Belediyespor'un forvet oyuncusu Emrah Bedir ile anlaşmaya vardı.

Sivas Belediyespor transfere hızlı başladı. Yeşil beyazlı ekip, geçtiğimiz günlerde teknik direktör Mustafa Çapanaoğlu ile anlaştıktan sonra futbolcu transferinde ilk imzayı Erzin Belediyespor’da forma giyen forvet Emrah Bedir ile attı.Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine, As başkanlar Ali İzgi, Osman Yılmaz, Fatih Orhan, Alt Yapı Sorumlusu Kenan Karataş, Sportif Direktör Hakan Menekşe ve futbolcu Emrah Bedir katıldılar. As Başkan Ali İzgi ve futbolcu Emrah Bedir, iki yıllık mukaveleye imza attılar.Forvet Emrah Bedir,en son Erzin Belediyespor’da oynamış olup, daha önce Adanaspor, Altay, Kartalspor, Denizli Belediyespor, Gölbaşıspor ve Zonguldak Kömürspor takımlarında oynamış ve Adana Demirspor’da 17 gol atarak gol kralı oldu. - Sivas
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor, Erzin Belediyespor'un forvet oyuncusu Emrah Bedir ile anlaşmaya vardı.

Sivas Belediyespor transfere hızlı başladı. Yeşil beyazlı ekip, geçtiğimiz günlerde teknik direktör Mustafa Çapanaoğlu ile anlaştıktan sonra futbolcu transferinde ilk imzayı Erzin Belediyespor’da forma giyen forvet Emrah Bedir ile attı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine, As başkanlar Ali İzgi, Osman Yılmaz, Fatih Orhan, Alt Yapı Sorumlusu Kenan Karataş, Sportif Direktör Hakan Menekşe ve futbolcu Emrah Bedir katıldılar.
As Başkan Ali İzgi ve futbolcu Emrah Bedir, iki yıllık mukaveleye imza attılar.

Forvet Emrah Bedir,en son Erzin Belediyespor’da oynamış olup, daha önce Adanaspor, Altay, Kartalspor, Denizli Belediyespor, Gölbaşıspor ve Zonguldak Kömürspor takımlarında oynamış ve Adana Demirspor’da 17 gol atarak gol kralı oldu. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.