pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Belediyespor Galibiyet Peşinde

19.01.2017 - 16:18, Güncelleme: 19.01.2017 - 16:18
 

Sivas Belediyespor Galibiyet Peşinde

SİVAS (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Gurup'ta Sivas Belediyespor, Zonguldak Kömürspor deplasmanından galibiyet ile ayrılmak istiyor.Belediyeden yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Gurup'ta Sivas Belediyespor, Zonguldak Kömürspor deplasmanından galibiyet ile ayrılmak istiyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Sivas Belediyespor, ligin 19. haftasında Zonguldak Kömürspor ile dışarda oynayacağı belirtildi.Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, yönetiminde Muhsin Yazıcıoğlu Tesislerinde antrenmanlarını sürdüren Belediyespor'da karşılaşma öncesi kırmızı kart cezalısı olan Abdurrahman Kuyucu ile hafif sakatlığı bulunan Fatih Ayık karşılaşmada forma giyemeyecek.
SİVAS (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Gurup'ta Sivas Belediyespor, Zonguldak Kömürspor deplasmanından galibiyet ile ayrılmak istiyor.Belediyeden yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Gurup'ta Sivas Belediyespor, Zonguldak Kömürspor deplasmanından galibiyet ile ayrılmak istiyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Sivas Belediyespor, ligin 19. haftasında Zonguldak Kömürspor ile dışarda oynayacağı belirtildi.

Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, yönetiminde Muhsin Yazıcıoğlu Tesislerinde antrenmanlarını sürdüren Belediyespor'da karşılaşma öncesi kırmızı kart cezalısı olan Abdurrahman Kuyucu ile hafif sakatlığı bulunan Fatih Ayık karşılaşmada forma giyemeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.