pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Belediyesinden Bayram Tedbirleri

09.09.2016 - 18:18, Güncelleme: 09.09.2016 - 18:18
 

Sivas Belediyesinden Bayram Tedbirleri

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün, Kurban Bayramı’nda vatandaşların şehir içi ulaşımda sıkıntı yaşamaması için...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün, Kurban Bayramı’nda vatandaşların şehir içi ulaşımda sıkıntı yaşamaması için önlem aldığı bildirildi. Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mehmet Kaynar, yaptığı yazılı açıklamada, Kurban Bayramı’nın birinci gününde şehir içi halk otobüsü seferlerinin saat 09.00'da, ikinci, üçüncü ve dördüncü günlerinde ise saat 08.00'de başlayarak 23.30'a kadar devam edeceğini ifade etti.Şehir içindeki ücretli yol kenarı otoparklarının da bayram süresince ücretsiz olacağını aktaran Kaynar, "Halkımızın bayramda ulaşımda sıkıntı yaşamaması için gerekli tedbirlerimizi aldık. Tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.Öte yandan belediye tarafından Sivas Nuri Demirağ Havaalanı’na yapılan otobüs seferlerinin de bayram süresince devam edeceği öğrenildi.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün, Kurban Bayramı’nda vatandaşların şehir içi ulaşımda sıkıntı yaşamaması için...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün, Kurban Bayramı’nda vatandaşların şehir içi ulaşımda sıkıntı yaşamaması için önlem aldığı bildirildi.

Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mehmet Kaynar, yaptığı yazılı açıklamada, Kurban Bayramı’nın birinci gününde şehir içi halk otobüsü seferlerinin saat 09.00'da, ikinci, üçüncü ve dördüncü günlerinde ise saat 08.00'de başlayarak 23.30'a kadar devam edeceğini ifade etti.

Şehir içindeki ücretli yol kenarı otoparklarının da bayram süresince ücretsiz olacağını aktaran Kaynar, "Halkımızın bayramda ulaşımda sıkıntı yaşamaması için gerekli tedbirlerimizi aldık. Tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan belediye tarafından Sivas Nuri Demirağ Havaalanı’na yapılan otobüs seferlerinin de bayram süresince devam edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.