pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Belediyesinden Asker Ailelerine Sıcak Çorba

25.02.2017 - 15:50, Güncelleme: 25.02.2017 - 15:50
 

Sivas Belediyesinden Asker Ailelerine Sıcak Çorba

Sivas Belediyesi, yemin törenlerinde asker ailelerine sıcak çorba dağıtıyor.

AA - Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, 5. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığında düzenlenen yemin törenine katılmak için Sivas'a gelen asker yakınlarına 2 bin 500 kişilik sıcak çorba ve ekmek ikramında bulunduklarını belirtti.Özaydın, 2 yıldır her yemin töreninde kente gelen misafirlere Sivas Belediyesi olarak çorba dağıttıklarını aktararak, "Gelenek haline dönüşen çorba dağıtımımız bundan sonra da her yemin töreninde devam edecek. Vatan uğruna evlatlarını askere gönderen misafirlerimizi bu şekilde ağırlamaktan çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.Yemin törenine katılan aileler de Sivas Belediyesinin gerçekleştirdiği ikramdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Sivas Belediyesi, yemin törenlerinde asker ailelerine sıcak çorba dağıtıyor.

AA - Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, 5. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığında düzenlenen yemin törenine katılmak için Sivas'a gelen asker yakınlarına 2 bin 500 kişilik sıcak çorba ve ekmek ikramında bulunduklarını belirtti.

Özaydın, 2 yıldır her yemin töreninde kente gelen misafirlere Sivas Belediyesi olarak çorba dağıttıklarını aktararak, "Gelenek haline dönüşen çorba dağıtımımız bundan sonra da her yemin töreninde devam edecek. Vatan uğruna evlatlarını askere gönderen misafirlerimizi bu şekilde ağırlamaktan çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Yemin törenine katılan aileler de Sivas Belediyesinin gerçekleştirdiği ikramdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.