pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Belediyesi Adına Dolandırıcılık!

01.09.2015 - 15:08, Güncelleme: 01.09.2015 - 15:08
 

Sivas Belediyesi Adına Dolandırıcılık!

Fikir üretmekte sınır tanımayan dolandırıcılar, şimdi de Sivas Belediyesi adına dolandırıcılık yapmaya başladı.

 “Biz polisiz, Biz Cumhuriyet Savcısıyız” yalanı ile yüzlerce insanı dolandıran yüzsüzlerin Sivas’taki yeni keşfi, Belediye adına dolandırıcılık oldu. Belediyeden yapılan açıklama şöyle; Bir grup dolandırıcı çetesi, son günlerde Belediyemizin tüzel kişiliğini ve Belediye Başkan Yardımcılarının adını kullanarak çeşitli yardım taleplerinde bulundukları ortaya çıktı. Belediye Başkan Yardımcısı adına çeşitli numaralardan arayanlar, öğrencilere burs, Suriyelilere yardım adı altında vatandaşı dolandırıyor. Vatandaşa ulaşan dolandırıcılar, Belediye’den aradığını söyleyerek banka hesaplarına para yatırmasını istiyor. Konunun ortaya çıkması ile Emniyete gerekli suç duyurusunda bulunan Belediyemiz konunun takipçisidir. Aziz hemşehrilerimizin bu dolandırıcıların tuzağına düşmemesi için bu açıklamayı yapmak zorunlu hâl almıştır. Belediyemiz, sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet veren bir belediye olarak, darda kalanın, düşkünün ve yardıma muhtacın yanında yanındadır ve destek olmaya devam etmektedir. Ancak bu yardımların tamamını Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan Gıda Bankası aracılığı ile yapmaktadır. Yardımlar ve bağışlar sadece Gıda Bankası kanalı ile kabul edilmekte ve resmi makbuz ve barkotla yapılmaktadır. Bunun dışında telefonla arayarak veya yüz yüze görüşerek para isteyen, bankaya yatır diyen hiç kimseye vatandaşlarımız itibar etmemelidir. Bu tip aramaların ve taleplerin Belediyemiz ve Belediye Başkan Yardımcıları ile alakası bulunmamaktadır. denildi’’
Fikir üretmekte sınır tanımayan dolandırıcılar, şimdi de Sivas Belediyesi adına dolandırıcılık yapmaya başladı.

 “Biz polisiz, Biz Cumhuriyet Savcısıyız” yalanı ile yüzlerce insanı dolandıran yüzsüzlerin Sivas’taki yeni keşfi, Belediye adına dolandırıcılık oldu.

 

Belediyeden yapılan açıklama şöyle; Bir grup dolandırıcı çetesi, son günlerde Belediyemizin tüzel kişiliğini ve Belediye Başkan Yardımcılarının adını kullanarak çeşitli yardım taleplerinde bulundukları ortaya çıktı. Belediye Başkan Yardımcısı adına çeşitli numaralardan arayanlar, öğrencilere burs, Suriyelilere yardım adı altında vatandaşı dolandırıyor. Vatandaşa ulaşan dolandırıcılar, Belediye’den aradığını söyleyerek banka hesaplarına para yatırmasını istiyor.

 

Konunun ortaya çıkması ile Emniyete gerekli suç duyurusunda bulunan Belediyemiz konunun takipçisidir. Aziz hemşehrilerimizin bu dolandırıcıların tuzağına düşmemesi için bu açıklamayı yapmak zorunlu hâl almıştır.

 

Belediyemiz, sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet veren bir belediye olarak, darda kalanın, düşkünün ve yardıma muhtacın yanında yanındadır ve destek olmaya devam etmektedir. Ancak bu yardımların tamamını Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan Gıda Bankası aracılığı ile yapmaktadır. Yardımlar ve bağışlar sadece Gıda Bankası kanalı ile kabul edilmekte ve resmi makbuz ve barkotla yapılmaktadır.

 

Bunun dışında telefonla arayarak veya yüz yüze görüşerek para isteyen, bankaya yatır diyen hiç kimseye vatandaşlarımız itibar etmemelidir. Bu tip aramaların ve taleplerin Belediyemiz ve Belediye Başkan Yardımcıları ile alakası bulunmamaktadır. denildi’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.